Liga 1

Incredibil: Steaua a depus CONTESTATIE si vrea sa castige meciul cu Astra la masa verde! UPDATE: Reactia lui Dani Coman

Steaua a pierdut pe teren, dar spera sa castige la comisii!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Decembrie 2016, 07:41
Data actualizarii: Luni 12 Decembrie 2016, 10:27

Oficialii Astrei au comentat pe seama acestui subiect.

"Nu avem nicio emotie, regulamentul este clar. Stelistii s-au grabit cand au depus contestatia", a spus Dani Coman, potrivit Digisport.

Sefii Astrei au reiterat ca regula invocata de stelisti in contestatie nu exista.


Dupa meciul cu Astra, oficialii ros-albastrilor au facut contestatie la observator. Steaua reclama faptul ca Astra n-a avut in lotul de joc cel putin 2 jucatori crescuti de club! Sefii de la Giurgiu se apara si spun ca regula nu exista. "Intentia introducerii ei a existat, insa totul a picat dupa introducerea regulii U21 de catre FRF", sustin surse din cadrul Astrei pentru www.sport.ro.

Singura prevedere regulamentara in vigoare legata de jucatori proveniti de la grupele de copii si juniori ale cluburilor este ca in lotul de 25 trimis catre LPF inainte de startul campionatului sa existe 4 fotbalisti proveniti din sistemul de tineret propriu. In cazul in care o echipa nu poate indeplini conditia, inscrie jucatori mai putini pe lista pentru campionat.

Stelistii n-au suportat deloc bine infrangerea de la Giurgiu. Dupa meci, au lovit puternic in usa vestiarului si aproape ca au spart-o!

Modifică setările cookies