INCREDIBIL! Becali a ramas fara sfaturi pentru prima data de cand a cumparat Steaua :) "Nu am nicio idee!" Ce problema l-a bagat in ceata pe Gigi:

Autor: Sport.ro
Luni 04 Februarie 2013, 22:50

	INCREDIBIL! Becali a ramas fara sfaturi pentru prima data de cand a cumparat Steaua :) "Nu am nicio idee!" Ce problema l-a bagat in ceata pe Gigi:

Sa-i spionam pe turci! Miercuri 20:15, Turcia – Cehia IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Obsnuit sa se bage peste antrenor si sa ii dea ordine, Gigi nu a mai facut acelasi lucru cu Reghecampf.

Rezultatele excelente si jocul bun al echipei l-a tinut pe Becali departe de vestiar. Acesta nu s-a sfiit insa in a-si da cu parerea despre echipa si jocul Stelei.

Se pare insa ca Becali a ramas fara cuvinte inainte de dubla cu Ajax :) Patronul Stelei nu stie pe cine ar trebui sa foloseasca Reghecampf pe banda dreapta.

"Nici nu stiu sa imi dau cu pararea, chiar daca ma intreaba nu stiu pe cine sa bage, pe Rapa sau pe Chipciu pe dreapta. Poate daca ii zic sa il bage pe Chipciu, si noi avem nevoie de el in atac, eu o sa fiu de vina. Nu stiu. Nu am nicio parere, nicio idee, eu am ceva impotriva cand am o idee, dar acum nu am nicio idee, nici daca joaca cu Tatarusanu pe dreapta. Sa faca ce vrea, ca nu stiu ce sa ii zic", a spus Gigi Becali la gsptv.

Pe cine ar trebui sa bage Reghe in aparare, pe dreapta, cu Ajax? (3972 voturi)
 
Rapa
69.41%
2757 voturi
 
Chipciu
21.50%
854 voturi
 
Prepelita
186 voturi
 
Lupu
175 voturi
Scandal la moțiunea împotriva ministrului Ghinea: ”PNL și USR-PLUS au fraudat grosolan votul”
BRAT
Modifică setările cookies