Lui Gigi i se cere un atacant: "Fa-o pentru suporteri! Steaua nu mai pierde titlul!" Cine lauda REFUZUL lui Becali de a-i vinde pe Chiriches, Tanase si Tatarusanu!

Autor: Sport.ro
Luni 04 Februarie 2013, 19:59

	Lui Gigi i se cere un atacant: "Fa-o pentru suporteri! Steaua nu mai pierde titlul!" Cine lauda REFUZUL lui Becali de a-i vinde pe Chiriches, Tanase si Tatarusanu!

Sa-i spionam pe turci! Miercuri 20:15, Turcia – Cehia IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Fostul selectioner a declarat la Sport.ro ca il ingrijoreaza prestatia Stelei in amicale, in special in compartimentul defensiv, cel care pana acum mergea foarte bine:

"Daca pana acum ma ingrijoram ca echipa da prea putine goluri, acum problemele sunt si in alte departamente nu doar in atac. Acum echipa primeste goluri si din faze fixe, din contraatacuri, in toamna nu aveau asemenea lacune. Acum joaca slab si in defensiva.", a spus Iordanescu la Sport.ro

Totusi, Iordanescu crede ca Steaua nu poate rata titlul: "Steaua numai daca nu vrea nu ia titlul. Dinamo nu conteaza, Rapid are cam acelasi nivel, CFR a vandut si vinde jucatori sa scoata bani, pana si Pandurii au vandut jucatori si nu mai au acelasi lot.", a spus acesta.

Fosta glorie din Ghencea nu a uitat sa il laude dar sa il si critice pe Gigi Becali, cerandu-i acestuia un atacant:

"Meritul pentru rezultatele Stelei ii apartine lui Gigi Becali, putea sa vanda jucatori pe bani buni dar el i-a tinut la echipa si daca e un repros sa ii fac, cred ca mai putea sa faca un efort sa aduca un atacant, de dragul suporterilor!", a adaugat Iordanescu la Sport.ro

Ministrul Mediului vrea ca urșii din România să poată fi uciși sau tranchilizați ”în 24 de ore, maxim”
BRAT
Modifică setările cookies