Incotro se indreapta Astra? Niculae poarta negocieri secrete cu omul din spatele succesului Otelului, Becali anunta in urma cu o saptamana: "Vrea sa mute echipa la Galati"

Incotro se indreapta Astra? Niculae poarta negocieri secrete cu omul din spatele succesului Otelului, Becali anunta in urma cu o saptamana: "Vrea sa mute echipa la Galati"

Aflata intr-o situatie foarte grea, atat din punct de vedere financiar, cat si sportiv, campioana en-titre Astra are un viitor incert. Formatia mutata de la Ploiesti la Giurgiu in 2012 cauta un plan de salvare, iar pe lista exista, spune Gigi Becali, inclusiv propunerea mutarii la Galati.

Astra se descurca din ce in ce mai greu dupa ce patronul Ioan Niculae a renuntat sa mai investeasca si le-a transmis oamenilor din conducerea administrativa ca sansa de supravietuire a clubului este data doar de puterea sa de a se autofinanta.

La Giurgiu exista, insa, si un plan de resuscitare a clubului, iar printre propuneri se numara inclusiv mutarea formatiei la Galati.

La o saptamana de la dezvaluirea surprinzatoare facuta de Gigi Becali, cel care anunta ca Ioan Niculae cauta sa discute cu autoritatile galatene pentru mutarea echipei de la Giurgiu la Galati, seful Astrei a deschis o serie de negocieri.

Prosport scrie ca Ioan Niculae i-a recomandat lui Petre Buduru, presedintele Consiliului Director al Astrei, sa incerce sa-l coopteze in conducere pe Marius Stan, fost presedinte al Otelului si fost primar al orasului Galati.

In varsta de 59 de ani, Stan este considerat ca fiind omul cheie din spatele echipei care castiga titlul in urma cu 5 ani. Acesta si-a incheiat in 2016 mandatul de primar si ar vrea sa revina in fotbal.

"Marius Stan vrea sa revina in fotbal si s-a aratat interesat de oferta Astrei. Intalnirea dintre Buduru si Stan a avut loc saptamana trecuta la Hotelul RIN (n.r hotelul detinut de Ionut Negoita) din Bucuresti, dar fostul primar nu a dat un raspuns concret. Daca nu va merge la Astra, sigur va merge la o alta echipa din Liga I, pentru ca a stat departe prea mult de fotbal si vrea sa revina", a declarat o sursa din anturajul Astrei, citata de Prosport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies