Incident SOCANT la Timisoara inainte de meciul cu Steaua! Un jucator de la Poli a fost BRUSCAT jandarmi! "Ii voi da in judecata"

Incident SOCANT la Timisoara inainte de meciul cu Steaua! Un jucator de la Poli a fost BRUSCAT jandarmi! "Ii voi da in judecata"

Jandarmeria il acuza pe Croitoru ca ar fi injurat un jandarm, insa jucatorul lui Poli se apara si spune ca el a fost cel agresat fizic si verbal, urmand a-i da in judecata pe jandarmi!

UPDATE! Marius Croitoru confirma incidentul si ii acuza pe jandarmi ca l-au bruscat, insa neaga ca ar fi cel care a injurat:

"Am avut un conflict cu jandarmii la intrarea pe stadion, eram cu fata mea, am venit cu ea la stadion. E regretabil ca a fost fata mea de fata. Sunt nevinovat, ii voi da in judecata. M-au legitimat, au facut exces de forta, dar nu stiu ce s-a intamplat apoi, daca mi-au dat amenda sau nu ca am plecat. Justitia va hotari cine e de vina. Copilul s-a speriat, a fost ceva urat, nu puteam sa ma duc cu fetita mea sa fac asa ceva, sa ii injur eu, ei m-au injurat pe mine. Ei au folosit forta. M-a impins cand vorbeam la telefon, atunci i-am zis ca de ce ma impingi. In fina, e pacat ca fetita mea a asistat la acest episod", a spus Marius Croitoru pentru www.sport.ro


UPDATE: - Noi informatii despre incidentul in care a fost implicat Marius Croitoru! Jucatorul celor de la Poli a fost pus la pamant si imobilizat de patru jandarmi, in timp ce sotia sa urmarea socata faza! Spiritele s-au calmat incele din urma, iar jucatorul a dat chiar declaratii la TV despre meciul echipei sale cu Steaua. 

- Potrivit corespondentului ProTV de la Timisoara, Croitoru nu avea legitimatia la el si a incercat sa intre pe stadion. El i-a jignit pe jandarmi in momentul in care acestia nu l-au lasat sa intre. "Ce, ma, nu ma cunosti? Bulangiule!", i-ar fi spus Croitoru unui jandarm. Jucatorul a fost amendat pentru incalcarea legii 61, au anuntat jandarmii. Aflat in afara lotului lui Poli in aceasta seara, Marius Croitoru a mers la stadion, dar n-a reusit sa intre. Jandarmii au vrut sa-l legitimeze si a iesit scandal, in urma caruia fortele de ordine au decis sa-l duca pe jucator la sectie. Croitoru a fost jucator si la Steaua, in perioada 2007 - 2009, iar acum a ajuns la Poli.

Ramai pentru amanunte

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies