VIDEO Incidente la Dinamo - FCSB! Jandarmii și pompierii au intervenit, iar un suporter a fost dus la ambulanță: "Când vă bateți cu noi?"

Fanii celor de la Dinamo și FCSB au intrat în conflict de la primul fluier al arbitrului Ovidiu Hațegan.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 20:30
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 20:35

FCSB a condus cu 1-0 după doar două minute, în urma golului superb marcat de Octavian Popescu, moment în care între galeriile celor două formații erau aruncate mai multe torțe.

Incidente la Dinamo - FCSB!

În imaginile surprinse de reporterii PRO TV, se poate observa cum din galeria celor de la FCSB sunt aruncate mai multe torțe către un sector în care se află fanii lui Dinamo. 

Suporterii lui Dinamo au replicat și au aruncat la rândul lor torțe către fanii lui FCSB. La un moment dat, mai mulți suporteri ai oaspeților au părăsit sectorul în care au fost repartizați și s-au îndreptat către porți pentru o eventuală confruntare directă cu rivalii, însă jandarmii au intervenit și au calmat spiritele.

Una dintre torțele aruncate de galeria lui Dinamo spre fanii lui FCSB a ajuns într-o zonă cu iarbă, iar jandarmii nu au reușit să stingă focul, astfel că au intervenit pompierii cu un extinctor.

Un suporter a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la o ambulanță aflată în stadion.

Fanii lui FCSB au continuat cu provocări pentru fanii lui Dinamo: "Când vă bateți cu noi?", s-a auzit din zona suporterilor vicecampioanei.

Modifică setările cookies