Craiova Rapid Stefan Stoica Liga 1

Incidente cu rezultat nul la Craiova - Rapid

PUNCT PRETIOS PENTRU RAPID
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Martie 2007, 12:02
Data actualizarii: Luni 05 Martie 2007, 12:02

Universitatea Craiova si Rapid nu au reusit decat un meci egal, scor 0-0, sambata, pe stadionul Lia Manoliu din Capitala.
Chiar daca au condus jocul in mare parte, "alb-visinii" nu au reusit sa inscrie pana la finalul celor 90 de minute de joc, ratand cateva ocazii clare, dar la care au contribuit si interventiile portarului Bornescu.
Chiar daca a parut un meci agitat, principalele evenimente s-au desfasurat in afara terenului. Mai intai, in minutul 43, antrenorul Craiovei, Stefan Stoica, a fost trimis in tribuna pentru proteste, iar la pauza, suporterii olteni, aflati deasupra intrarii la vestiare, au aruncat cu bete de steag si alte obiecte inspre arbitrul Vasile Bratu, insa aceiasi soarta au avut-o si jucatorii celor doua formatii, care au accelerat putin intrarea la vestiar.
Chiar daca au reusit numai un egal, rezultatul este benefic pentru rapidisti, care, in urma esecului Stelei, au reusit sa urce pe a doua treapta a clasamentului, fiind la egalitate de puncte cu Steaua si CFR Cluj.

Modifică setările cookies