Incepe OFENSIVA Stelei la UEFA! "Nici Platini nu stie ce se va intampla cu Steaua, nimeni nu stie!" Care e planul echipei:

Autor: Sport.ro
Marti 11 Iunie 2013, 12:59

	Incepe OFENSIVA Stelei la UEFA! "Nici Platini nu stie ce se va intampla cu Steaua, nimeni nu stie!" Care e planul echipei:

Mircea Sandu a dezvaluit care sunt planurile Stelei pentru a scapa de sanctiune in fata UEFA.

Presedintele FRF a spus ca Steaua si-a angajat deja doi avocati de renume mondial in spete sportive, care sa o apere in fata UEFA.

"Exact ce stiti si dumneavoasta stiu si eu, ca Steaua a primit o scrisoare prin care UEFA cere lamuriri in cazul de coruptie in care este implicat clubul. Am inteles ca Steaua va angaja un avocat sau chiar doi, Jean-Louis Dupont si Gianpaolo Monteneri, sa-i apere atunci cand vor fi convocati la instanta disciplinara. Ce va decide instanta disciplinara nu stie nici Platini, nici Mircea Sandu, nici nimeni. Nu am experienta in asemenea cazuri", a spus Sandu, citat de Mediafax.

UEFA a trimis Stelei o hartie in care cere mai multe explicatii pentru condamnarea patronului in Cazul Valiza. Pana la analizarea cazului, pe 21 iunie, procedura este in cercetare, iar Steaua trebuie sa fie reprezentata cum trebuie in fata comisiilor europene.

AICI - STENOGRAMELE care l-au condamnat pe GIGI

Miturile despre vaccinurile anti-COVID, demontate de experți. Cum s-a reușit dezvoltarea serului într-un timp atât de scurt
BRAT

Modifică setările cookies