Hagi face un anunt SENZATIONAL: Academia, la acelasi nivel cu Barca si Milan! Cand da primul om de ZECI de milioane in nationala

POVESTEA ACADEMIEI HAGI, SAMBATA ORA 17:00, SPORT.RO!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Ianuarie 2015, 22:46
Data actualizarii: Vineri 02 Ianuarie 2015, 22:55

Hagi promite ca in 2020 va da urmatoarea generatie de aur a Romaniei. A investit peste 10 milioane de euro in cea mai tare academie de fotbal din tara!

Langa Constanta, la Ovidiu, pustii lui Hagi se bat sa fie peste Barca si Real. Hagi a construit cea mai scumpa academie de fotbal din Estul Europei.

"Usor, usor, nu ne mai raman lucruri de invidiat la nimeni din Europa. Dimpotriva, vin altii, se uita, si chiar se mira ca in Romania exista o asemenea academie", spune Hagi.

Hagi e sigur ca va culege si roadele mai tarziu. Va vinde fotbalisti cu milioane de euro. 1 milion de euro e bugetul anual al academiei Hagi.

"Eu cred ca suntem la nivelul Barcelonei si al Milanului. Daca i-am batut...", se amuza 'Regele'.

Mihai Ene e unul dintre cei mai talentati jucatori ai Academiei. La Euro 2020 vrea sa faca echipa cu Ianis, in nationala mare.

Va avea concurenta! "Toti jucatorii de la academie, toti jucatorii din tara isi doresc sa ajunga la un moment dat la nationala!", spune Mihai.
 
Sambata, la 17:00, la Sport.ro, vedeti un reportaj exclusiv din fabrica de fotbalisti a lui Hagi: cum arata o zi in cea mai spectaculoasa academie de fotbal din estul Europei!

Modifică setările cookies