Inca un TRANSFER la Steaua? "Sa nu ne calcam pe picioare!" Omul care trebuie sa ii rezolve cea mai mare problema lui Galca

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 15:58
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 16:02

Steaua ar putea sa faca un ultim transfer in aceasta toamna. Nu un jucator, ci un om pentru echipa manageriala.

Daniel Prodan este extrem de apropiat de Galca si l-a ajutat deja sa stranga informatii despre Dinamo Kiev inaintea meciurilor din Grupele Europa League. Fost jucator la Steaua, Prodan spune ca ar reveni in Ghencea cu inima deschisa, acum din postura de conducator. Galca are nevoie de un om care sa comunice mai des cu presa.

Hagi il lauda pe Prodan si lasa de inteles ca ar putea fi o mutare buna: "Orice coleg din generatia noastra este competitiv, eu asta stiu. Important e sa nu fie numai antrenori, sa invete si marketing, sa fie directori de marketing, conducatori, presedinti, directori sportivi. Daca se fac numai antrenori, ne calcam pe picioare. Avem antrenori, trebuie sa formam conducatori, fotbalul e un business, care trebuie organizat foarte bine. Sa invatam sa facem si altceva.", a spus Hagi.

Si Prodan a comentat posibila sa venire la Steaua: "Sunt doar zvonuri si informatii de presa. Singura persoana care poate sa isi dea acordul este doar patronul. Cu Costelus am discutat, sper ca totul sa fie bine. Sper ca informatia sa ajunga si la patron si totul sa fie bine, sa se rezolve. As vrea sa ajut cu tot ce pot, insa nu stiu un anume post pe care l-as putea ocupa. Daca vin la Steaua as veni sa pun umarul ca Steaua sa-si asigure obiectivele. Nu vin sa iau locul cuiva, sa fie clar. Deocamdata nu e nimic concret: daca patronul isi da acordul, dupa aceea ne punem la masa discutiilor. Pana nu avem acordul sau nu stiu pe ce post as veni, ce o sa fac si ce nu o sa fac. Acum nu putem vorbi nimic."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!