Omul pe care Galca il vrea manager lucreaza deja pentru Steaua: "Am vorbit cu Lucescu despre meciul cu Dinamo Kiev"

Costel Galca i-a transmis lui Gigi Becali ca Steaua are nevoie de un manager

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Septembrie 2014, 16:47
Data actualizarii: Duminica 14 Septembrie 2014, 21:00

Galca a venit si cu propunerea - Daniel Prodan, prieten apropiat cu care a jucat timp de cinci ani la Steaua.

"Daca imi tai venele, imi curge sange ros-albastru", spune Prodan, care lucreaza deja pentru Steaua in asteptarea unui raspuns de la Poarta Alba. Prodan s-a sfatuit cu Mircea Lucescu despre meciurile din Europa League cu Dinamo Kiev si i-a transmis informatiile lui Costel Galca.

"La ora actuala sunt doar zvonuri. Sunt intr-o relatie foarte buna cu Costelus, suntem prieteni, colaboram sub acoperire, sa spun asa. Comunicam, vorbim, discutam, dar cheia este la Gigi Becali, el este singurul si unicul care poate sa decida."

"Am cazut de acord cu Galca, cu Costelus, acum vreo 10-12 zile, cand am aflat ca vine nea Mircea in tara cu Sahtiorul si am zis ca e o oportunitate extraordinara sa vorbim cu Mircea Lucescu despre meciul cu Dinamo Kiev."

"Galca mi-a zis ca nu poate sa se duca pentru ca are antrenamente si atunci am zis, ok, lasa ca ma duc eu. M-am urcat in masina si m-am dus la Cluj, am stat de vorba cu Mircea Lucescu, e un om deosebit."

"L-am tras de limba cat am putut pe Mircea Lucescu si am venit cu informatiile sa i le dau lui Costelus."

"Suntem prieteni de 22 de ani. Ce sa zic? Ne intelegem din priviri, mi se pare normal sa lucrezi cu niste oameni cu care esti pe aceeasi lungime de unda, care inteleg fotbalul la fel cum il intelegi si tu."

"Indiferent de situatie, eu il voi ajuta pe Costel Galca. Indiferent de situatie, prin venele mele curge sange ros-albastru. Am fost, sunt si voi fi stelist pana la moarte", a declarat Prodan pentru ProTV.

Modifică setările cookies