Superliga

Steaua a DAT LOVITURA! Cum l-a luat pe cel mai SCUMP jucator din Romania! Mutarea comandata de Galca:

Steaua a facut o mutare surprinzatoare in acesta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 13:31
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 13:49

Bourceanu a plecat de la Steaua dupa cea mai buna perioada din cariera. Era capitanul clubului care domina de doi ani fotbalul din Romania, avea 28 de ani si voia sa plece pentru a castiga mai mult.

DIFERENTA

Mijlocasul Stelei a ales Turcia, acolo unde Trabzon l-a cerut si l-a platit mai bine decat era remunerat in Ghencea. Transferul s-a facut cand Bourceanu era in ultimele sase luni de contract, in luna februarie a lui 2014.

In acel moment, jucatorul era titular si la nationala si era cotat la 4 milioane de euro, unul dintre cei mai scumpi jucatori din Romania.

Doar ca in Turcia nu a reusit sa impresioneze, asta in timp ce Steaua a inceput sa aiba probleme la centrul terenului. Asa ca nou-venitul antrenor in Ghencea, Galca, decide ca dupa eliminarea din Liga, in fata lui Ludogorets, are mare nevoie de intariri.

Asa ca primeste acceptul patronului pentru transferuri: Rusescu si Bourceanu revin ca imprumut, in timp ce Paul Papp este si el adus tot ca imprumut, cu optiune de cumparare.

Revenirea lui Bourceanu inseamna ca Steaua a adus in prima echipa cel mai scump jucator din Romania: plecat cand era cotat la 4 mil. de euro, Bourceanu a revenit in tara cotat la 5. Asta inseamna ca e primul din Liga I ca valoare de piata.

Alex Bourceanu este in continuare accidentat si mai are nevoie de cateva saptamani ca sa isi revina. El are acum 29 de ani si jumatate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!