Galca vrea intariri la Steaua: "Imi curge SANGE ros-albastru prin vene! De SUTE DE ANI clubul are mentalitate de invingator!" :)

Daniel Prodan este omul cerut de Galca la Steaua. Antrenorul il vrea in conducere pe Prodan, dupa ce a recunoscut ca ii este greu de unul singur in absenta unui mediator intre jucatori si patron.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 10:57
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 11:12

Cei doi au fost colegi la Steaua si la nationala, ca jucatori, iar colaborarea dintre ei se poate relua. Prodan a vorbit LIVE la Sport.ro despre varianta venirii sale la Steaua, strecurand si o greseala :)

"MENTALITATEA DE SUTE DE ANI!"

"Sunt doar zvonuri si informatii de presa. Singura persoana care poate sa isi dea acordul este doar patronul. Cu Costelus am discutat, sper ca totul sa fie bine. Sper ca informatia sa ajunga si la patron si totul sa fie bine, sa se rezolve. As vrea sa ajut cu tot ce pot, insa nu stiu un anume post pe care l-as putea ocupa. Daca vin la Steaua as veni sa pun umarul ca Steaua sa-si asigure obiectivele. Nu vin sa iau locul cuiva, sa fie clar.

Deocamdata nu e nimic concret: daca patronul isi da acordul, dupa aceea ne punem la masa discutiilor. Pana nu avem acordul sau nu stiu pe ce post as veni, ce o sa fac si ce nu o sa fac. Acum nu putem vorbi nimic.

Conteaza ca el sa fie ajutat sa un stelist, ma refer la Galca. Nu se pune problema: daca-mi tai venele, mie imi curge sange ros-albastru.

Steaua este in grafic in acest moment, chiar daca am ratat calificarea in Champions League in minutul 90 si ceva. Cum e viata asta... Chiar daca am ratat calificarea: suntem pe primul loc, suntem in Cupa Ligii, in Cupa Romaniei, suntem in Europa League.

Pentru mine, Steaua este principala favorita la titlu, de departe: se deosebeste prin asta pentru ca de zeci, de SUTE de ani, s-a mostenit mentalitatea asta de invingator. Eu, cand am jucat acolo, am preluat mentalitatea asta, am dat-o mai departe altora. Generatie dupa generatie se intampla ca mentalitatea de invingator sa fie cultivata la Steaua", a spus Daniel Prodan la Sport.ro

Modifică setările cookies