FOTO ȘI VIDEO Încă un stadion de ”cinci stele” în România! Arena pe care va juca o echipă din Superligă

FC Botosani Cosmin Andrei stadion fc botosani Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 15:31
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 15:31

FC Botoșani va avea un stadion nou, a anunțat clubul patronat de Valeriu Iftime, care a publicat și detaliile proiectului.

Moldovenii vor beneficia de un stadion nou. Momentan, nu se cunosc detalii legate de începerea lucrărilor sau de începerea procedurii de demolare a actualei arene. 

Potrivit Primarului Cosmin Andrei, noua arenă va avea ”între 8 și 10.000 de locuri, toate acoperite”. În următoarea perioadă ar urma să fie puse la punct toate avizele necesare proiectului pentru stadionul din Botoșani.

FC Botoșani va avea un nou stadion! Comunicatul oficial

„In acest moment este nevoie de avizele organelor competente asupra proiectului. In momentul in care avizele vor fi oferite proiectul va fi depus de catre Primaria Municipiului Botosani la Compania Nationala de Investitii astfel incat sa fie demarate procesele premergatoare construirii obiectivului.

Din spusele domnului primar Cosmin Andrei capacitatea noului stadion va fi undeva intre 8 si 10 mii de locuri, toate acoperite. Stadionul va avea mai multe spatii comerciale a caror utilitate va fi stabilita in viitor.

Clubul F.C. Botosani saluta cu incredere demersurile Primarului Municipiului Botosani Cosmin Andrei si este nerabdator sa-si primeasca suporterii intr-o casa noua si moderna”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la FC Botoșani.

Alte stadioane ar urma să se construiască în România:

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!