Luni 16 Aprilie 2018, 21:51

Inca un SOC pentru Budescu la Steaua! Dica l-a scos DIN NOU la pauza si apoi a inceput NEBUNIA!  


	Inca un SOC pentru Budescu la Steaua! Dica l-a scos DIN NOU la pauza si apoi a inceput NEBUNIA!  

Dupa o prima repriza deloc stralucita pentru Steaua, echipa lui Dica s-a dezlantuit in repriza secunda cu Astra.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Pentru a doua etapa consecutiva, Constantin Budescu a fost schimba la pauza de Nicolae Dica. La fel ca la partida cu CSU Craiova, Dica a ales sa-l scoata pe Budescu, de data asta fiind ales Teixeira in locul sau. N-a fost singura schimbare a lui Dica - el l-a introdus si pe Ovidiu Popescu in locul lui Filip.

"M-a surprins decizia antrenorului. Sunt un pic frustrat, ma simt folosit. Sunt jucator cu experienta, nu merit sa fiu schimbat la pauza. Probabil vom avea o discutie, in care sa lamurim lucrurile. Si-au facut treaba cu mine, dupa care m-au scos la pauza, nu am inteles de ce. Nu este normal" spunea Budescu dupa partida cu CSU Craiova.

Repriza a doua a inceput extraordinar pentru Steaua! Mai intai Man a dus scorul la 2-0 dupa o pasa de exceptie a lui Pintilii, apoi Florin Tanase a ratat singur cu portar. La faza imediat urmatoare, Pintilii a prins un sut extraordinar si a dus scorul la 3-0 dupa doar 6 minute de la reluarea jocului!

2 comentarii
  • 17 2018
    Dan Cu fiecare echipă trebuie sa intuesti stilul de joc,adică Budescu daca tine de minge și reușește să ajungă la poarta de unul singur fara gol eu cred că obosește toată echipa asa că nu ar trebui sa se supere că altul a făcut jocul mai bun că el în acest meci!...
  • 16 2018
    frizz nebunie este doar in creierul vostru..ei vor doar sa cistige campiontul..il doare la basca pe budescu ca este schimbat......
Iohannis încearcă să facă pace între Guvern şi BNR. Între timp, ROBOR continuă să crească
BRAT