Luni 16 Aprilie 2018, 21:51

Inca un SOC pentru Budescu la Steaua! Dica l-a scos DIN NOU la pauza si apoi a inceput NEBUNIA!  


	Inca un SOC pentru Budescu la Steaua! Dica l-a scos DIN NOU la pauza si apoi a inceput NEBUNIA!  

Dupa o prima repriza deloc stralucita pentru Steaua, echipa lui Dica s-a dezlantuit in repriza secunda cu Astra.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Pentru a doua etapa consecutiva, Constantin Budescu a fost schimba la pauza de Nicolae Dica. La fel ca la partida cu CSU Craiova, Dica a ales sa-l scoata pe Budescu, de data asta fiind ales Teixeira in locul sau. N-a fost singura schimbare a lui Dica - el l-a introdus si pe Ovidiu Popescu in locul lui Filip.

"M-a surprins decizia antrenorului. Sunt un pic frustrat, ma simt folosit. Sunt jucator cu experienta, nu merit sa fiu schimbat la pauza. Probabil vom avea o discutie, in care sa lamurim lucrurile. Si-au facut treaba cu mine, dupa care m-au scos la pauza, nu am inteles de ce. Nu este normal" spunea Budescu dupa partida cu CSU Craiova.

Repriza a doua a inceput extraordinar pentru Steaua! Mai intai Man a dus scorul la 2-0 dupa o pasa de exceptie a lui Pintilii, apoi Florin Tanase a ratat singur cu portar. La faza imediat urmatoare, Pintilii a prins un sut extraordinar si a dus scorul la 3-0 dupa doar 6 minute de la reluarea jocului!

PSD modifică din nou legile justiției, prin OUG, pentru ”corelare” cu observațiile Comisiei de la Veneția