Inca un titlu RATAT de Steaua, Poli, Rapid, Dinamo si Vaslui? 3 echipe promit sa fie cele mai mari surprize din 2012!

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Mai 2011, 17:37

	Inca un titlu RATAT de Steaua, Poli, Rapid, Dinamo si Vaslui? 3 echipe promit sa fie cele mai mari surprize din 2012!

2012 nu va fi sfarsitul lumii... ci ar putea fi sfarsitul crizei de trofee prin care trec Steaua, Dinamo, Rapid, Timisoara si Vaslui.

Romania a fost dominata in ultimii ani de 3 nume: CFR, Unirea Urziceni si Otelul Galati. Dinamo, Steaua, Rapid, Timisoara si Vaslui vor sa schimbe asta si sa puna mana in sfarsit pe titlu. Schimbari masive se anunta la fiecare echipa.

Becali aduce 10 jucatori in aceasta vara, Dinamo intinereste lotul si, PREMIERA, isi pastreaza antrenorul, Rapid a prins Europa, iar Copos pune mana de niste bani pentru salarii de la UEFA, Timisoara vrea sa-si intareasca lotul pentru Liga, iar Vaslui va continua cu acelasi antrenor, cu un lot imbunatatit si cu salarii mari.

Exista insa cel putin doua amenintari REALE pentru echipele care se vor inscrie automat la titlu si la anul.

1. ASTRA

A inceput sa investeasca masiv inca din acest sezon si a luat deja 3 jucatori de la Steaua: Marinescu, Cezar Lungu si Cosmin Matei.

Mai mult, echipa se va muta la Giurgiu si isi va contrui un stadion nou de Europa. Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Romania a promis ca va face o echipa de Europa la anul.

2. U CLUJ

Odata cu ridicarea stadionului Cluj Arena, Universitatea vrea sa-si face o echipa gata sa se bata in orice moment pentru un loc de Cupa Europeana. La U. au venit jucatori de la Steaua si Dinamo si transferuri spectaculoase sunt anuntate pentru aceasta vara. U Cluj a reusit sa sara deja peste CFR Cluj anul asta in clasament.

3. FC BRASOV

Ca si la Astra, exista un motiv pentru care FC Brasov are toate sansele sa explodeze la anul: isi pastreaza antrenorul cu care a ajuns anul acesta pana in semifinalele Cupei Romaniei. Conceicao a anuntat ca va ramane la Brasov daca vor fi bagati bani pentru transfeuri. Transferurile noi, plus jucatorii care au impresionat deja in acest sezon ar putea face o echipa puternica in cursa pentru Europa League.

OTELUL

La fel ca si CFR Cluj, care a reusit sa lege 3 ani la rand cu rezultate bune si Unirea Urziceni care a iesit vicecampioana dupa ce a luat titlul, si Otelul ar putea avea un al doilea sezon consecutiv spectaculos. Dorinel Munteanu a anuntat ca se vor baga bani in transferuri, iar Marius Stan spera sa reuseasca sa investeasca in arena Otelului sau in cea a Dunarii Galati.

COMENTEAZA AICI: CARE VA FI SURPRIZA CAMPIONATULUI LA ANUL?

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT