Inca un jucator pleaca de la Steaua! "Noua ne place foarte mult acest fotbalist!" Cine poate parasi echipa dupa cantonamentul din Spania:

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Ianuarie 2014, 17:17

	Inca un jucator pleaca de la Steaua! "Noua ne place foarte mult acest fotbalist!" Cine poate parasi echipa dupa cantonamentul din Spania:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA!

Inca un jucator este foarte aproape sa plece de la Steaua. Mihai Radut a jucat doar 20 de minute in amicalul cu Nurnberg. Presedintele de la Pandurii, Eugen Parvulescu a declarat inca o data ca il doreste pe mijlocasul care a mai fost imprumutat tot sezonul trecut la echipa din Targu Jiu.

“Radut este un fotbalist extrem de bun, il apreciez pentru munca pe care a depus-o la Pandurii in perioada in care a fost imprumutat la noi. Tot timpul va avea o usa deschisa la clubul nostru. Acum depinde doar de Steaua, daca il va lasa la Pandurii. Eu sper ca afacerea se va face, pentru ca tot timpul intre Steaua si Pandurii a existat o comunicare excelenta. Noua ne place Mihai Radut, este un fotbalist de care avem nevoie, in cateva zile probabil vom sti daca aceasta mutare se va realiza. Eu cred insa ca aansele de reusita sunt destul de mari”, a declarat Parvulescu pentru Fanatik.

Radut are sanse foarte mici sa evolueze la Steaua in retur, iar acesta este motivul principal pentru care vrea sa se transfere. El se bate pentru un loc de titular cu Tanase, Stanciu, Iancu, Adi Popa, dar si tinerii Gradinaru, Aldea si Tarnovan.

PE cere evaluarea impactului măsurilor anti-Covid asupra drepturilor și libertăților cetățenilor UE
BRAT

Modifică setările cookies