ZI CU MUTU | Prima declaratie a lui Zicu in tricoul Petrolului! "Ma simt fotbalist cu stadionul plin!" De cat timp isi doreste sa vina la Ploiesti:

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Ianuarie 2014, 18:15

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

"Este o zi importanta din calitatea mea de fotbalist. Le multumesc celor de la Petrolul ca mi au oferit aceasta oportunitate.

Sunt foarte bucuros ca voi lucra cu Contra. Am urmarit meciurile lor cate am fost plecat. Fotbalul pe care l-au jucat este unul pe gustul meu si cred ca ma voi integra bine. Cel mai bine este sa asteptam cu totii ce se va intampla. Ru cred ca putem sa castigam ambele trofee.

Am ales Petrolul in loc de Astra pentru ca ma simt mai fotbalist cu un stadion plin. De 4 ani imi doresc sa ajung aici" a declarat Ianis Zicu la prezentarea oficiala.

Atacantul este fericit ca va evolua alaturi de Mutu, mai ales ca a trecut pe la mai multe echipe pe unde a fost si acesta, insa nu au jucat niciodata impreuna.

"Am ajuns mereu dupa Mutu la echipele lui. La Inter am mers dupa 2 ani, la parma dupa un an. Acum in sfarsit ne-am sincronizat. Am vorbit cu el si inainte de Sarbatori, si dupa."


Ianis Zicu discuta ultimele detalii ale contractului. Jucatorul se afla la Ploiesti alaturi de impresarul sau Victor Becali si de sefii Petrolului, chiar la tribuna oficiala. Starul va fi prezentat astazi, de la ora 18.

Desi a avut mai multe optiuni din strainatate, Zicu a ales Petrolul. Atacantul va semna un contract pe un an si jumatate. Ultima echipa la care a evoluat atacantul este Gangwon din Coreea de SUd.

"Am avut o intilnire cu Ianis, ne-am inteles asupra datelor contractului, mai raman de semnat doar actele si abia atunci vom putea spune ca Zicu este jucatorul Petrolului. Intelegerea din acest moment este pentru un an si jumatate"
, a declarat Dan Capra.

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies