Inca un jucator de baza pleaca de la Petrolul, Teixeira e in stand-by! "Am fost de acord cu rezilierea contractului!"

Autor: Sport.ro
Luni 02 Februarie 2015, 17:04

	Inca un jucator de baza pleaca de la Petrolul, Teixeira e in stand-by! "Am fost de acord cu rezilierea contractului!"

Dupa plecarea lui Albin, Petrolul s-a mai despartit astazi de un jucator important

Soni Mustivar, jucator intrat in ultimele 6 luni de contract la 1 ianuarie, si-a reziliat astazi intelegerea cu Petrolul Ploiesti.

"FC Petrolul Ploiesti a raspuns afirmativ solicitarii lui Soni Mustivar de a rezilia contractul care expira in aceasta vara, mijlocasul dorindu-si sa dea curs unei noi provocari. Dupa 3 ani petrecuti la Ploiesti, Mustivar si-a dorit o schimbare in cariera si i-a cerut patronului FC Petrolul, Dan Capra, sa fie de acord cu rezilierea intelegerii, cu sase luni mai devreme fata de termenul final al angajamentului sau", se mentioneaza pe fcpetrolul.ro.

Internationalul haitian in varsta de 24 de ani a declarat ca isi dorea un nou inceput. "Vreau sa ii multumesc domnului Dan Capra pentru ca m-a inteles si a fost de acord cu rezilierea contractului, avand acum sansa unui nou inceput. De asemenea, multumesc clubului, suporterilor si fostilor mei colegi, alaturi de care am trait clipe minunate la Petrolul", a afirmat Mustivar.

In cele trei sezoane in care a jucat la Petrolul Ploiesti, Mustivar a castigat Cupa Romaniei in anul 2013.

Petrolul s-a mai despartit in aceasta iarna de Juan Albin si Njongo Priso, iar portughezul Teixeira, intrat si el in ultimele sase luni de contract, e in stand-by. Steaua incearca sa profite de situatia de la Petrolul si sa-l transfere in urmatoarele saptamani.

11 meciuri a jucat Mustivar in Liga I in acest sezon

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Voiculescu, despre tragedia de la spitalul Babeș: ”Avem indicații că defecțiunea este dinăuntrul TIR-ului”
BRAT
Modifică setările cookies