Tatarusanu a explicat autogolul marcat in ultima etapa: "Nu am avut timp sa reactionez" Ce obiectiv are in poarta Fiorentinei

Autor: Sport.ro
Luni 02 Februarie 2015, 17:00

	Tatarusanu a explicat autogolul marcat in ultima etapa: "Nu am avut timp sa reactionez" Ce obiectiv are in poarta Fiorentinei

Tatarusanu a devenit titular la Fiorentina in ultimele luni.

Tatarusanu si-a dat un autogol haios in ultima etapa de campionat. Mingea trimisa de un jucator al lui Genoa a lovit bara laterala, intrand in poarta dupa ce l-a lovit in cap pe portarul roman.

Acesta a explicat intr-un interviu acordat pentru Corriere Fiorentino ce s-a intamplat in acel moment, spunand ca nu a avut timp sa reactioneze. Fostul portar al Stelei doreste sa prinda locul 3 la finalul anului, loc ce ar duce in Champions League.

"A fost un egal meritat, ambele echipe au incercat sa castige. Nimeni nu s-a inchis, toata lumea a atacat cele 3 puncte. Din pacate pentru noi, la golul incasat, a fost un mare ghinion. Nu am avut timp sa reactionez. Sper sa obtinem locul 3 la finalul campionatului si sa ne calificam in UEFA Champions League. Avem o echipa buna, dar va fi o lupta dura cu alte 5-6 adversare pentru acel al loc 3. In Europa League cred ca avem un meci greu cu Tottenham, dar nu trebuie sa ne speriem. Nu este o forta din Premier League. Este o echipa buna, dar daca vom juca bine, vom avea sanse sa ne calificam mai departe.", a declarat Tatarusanu pentru Corriere Fiorentin.

FOTO - momentul in care mingea l-a lovit in cap pe Tatarusanu si a intrat in poarta.

Vlad Voiculescu: La Spitalul Colentina apare o diferență de ”peste 500” de decese Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies