Inca o oferta RETRASA! Stelistii de care Becali voia sa scape nu mai pleaca. Anuntul facut de clubul care a negociat pentru ei

Inca o oferta RETRASA! Stelistii de care Becali voia sa scape nu mai pleaca. Anuntul facut de clubul care a negociat pentru ei

Becali a anuntat ca ambii sunt out, insa clubul n-a reusit sa se inteleaga cu nimeni pentru cedarea lor.

Iancu si Tucudean au sanse mari sa continue cu ros-albastrii. Primul a fost folosit cu Botosani si a punctat decisiv, in timp ce Tucudean nu vrea sa coboare sub salariul pe care il castiga la campioni. Seful de la Timisoara, Daniel Stanciu, spune ca echipa din Banat nu il poate lua pe niciunul dintre cei doi.

"Am avut o discutie cu domnul Becali si cu cei de la Steaua despre eventualitatea in care clubul ar fi dorit sa-l imprumute. Noi ne-am aratat disponibilitatea de a-l imprumuta pentru un an. Am vazut ca a evoluat pentru Steaua, a jucat la Botosani, a si marcat, nu stiu daca va mai fi cedat. Intotdeauna, la orice echipa, e loc de mai bine.

Pe Tucudean nu putem sa-l luam. Avem un buget limitat. Noi avem contracte de munca aici, un nivel salarial pe care nu-l putem depasi. E posibil sa apara schimbari in lot. Daca vedem ca e nevoie, ne vom gandi sa inlocuim", a spus Stanciu la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies