GALERIE FOTO Încă o ieșire nervoasă pe Ion Oblemenco! Mihai Roman II l-a lovit fără minge pe Paul Papp și a fost trimis la vestiare

Mihai Roman FC Botosani mihai roman II Paul Papp Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2022, 22:10
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2022, 23:06

Mihai Roman II a lăsat-o pe FC Botoșani în inferioritate numerică la meciul cu Universitatea Craiova, din barajul pentru Conference League.

În minutul 62, la scorul de 1-0 în favoarea Universității Craiova, Roman a fost eliminat direct de Horațiu Feșnic pentru un gest violent, fără minge.

Mihai Roman II l-a lovit fără minge pe Paul Papp și a fost trimis la vestiare

Cu balonul în joc în apropierea mijlocului terenului, atacantul lui FC Botoșani se afla în apropierea careului advers, unde părea că se șicanează cu fundașul oltenilor, Paul Papp. Reluările TV au arătat cum Mihai Roman l-a lovit zdravăn pe fostul său coleg de la Universitatea Craiova, care s-a prăbușit pe gazon.

Deși se afla cu spatele la fază, Horațiu Feșnic a fost avertizat de asistent, cel mai probabil, și i-a arătat cartonașul roșu lui Mihai Roman II, care i-a făcut astfel o misiune mult mai simplă fostei sale echipe, Universitatea Craiova.

Un alt gest violent s-a petrecut recent pe Stadionul Ion Oblemenco. La meciul Universitatea Craiova - Sepsi 0-1, din returul semifinalelor Cupei României, Nicușor Bancu l-a lovit cu capul în piept, iar ulterior cu mingea în cap pe Stefan Ashkovski. Căpitanul oltenilor a fost suspendat șase meciuri după această reacție nervoasă.

Transferat gratis de FC Botoșani, după ce și-a reziliat contractul cu FC Botoșani, Mihai Roman II a trecut peste problemele cardiace și a avut evoluții exelente în tricoul moldovenilor - 9 goluri în 18 meciuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!