Sumudica, mesaje catre Steaua: "In timp ce altii aveau toti jucatorii la antrenamente, Lung Jr. s-a accidentat la lot, acum Alibec nu a fost convocat! Nationala le-a intors spatele"

Marius Sumudica Astra Giurgiu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2016, 12:24
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2016, 12:32

"Le-am promis ca le dau 3 zile libere daca vor castiga. Asta este prima." Asa au fost rasplatiti jucatorii Astrei pentru victoria cu ASA. Dupa meci, Sumudica s-a plans ca Iordanescu nu l-a chemat si pe Alibec la nationala.

Nita de la Steaua spera sa prinda lotul nationalei, dar Iordanescu l-a preferat pe Silviu Lung Jr, accidentat pana acum tocmai in cantonamentul nationalei din aceasta iarna.

Sumudica este suparat ca Alibec, "cel mai bun atacant al Ligii I", cum considera Sumudica, nu a fost convocat. Din Romania, Ivan de la Craiova si Hora de la Pandurii au prins lotul.

"Alibec e cel mai bun din tara si, spre surprinderea mea, nu a fost chemat la nationala. Sper ca Alibec sa treaca peste asta. Mi-a fost greu sa il aduc cu picioarele pe pamant. Nu inteleg aceasta convocare, inaintea etapei. Nationala le-a intors spatele jucatorilor.

"Ma bucur ca ASA a avut ocazii, stiu ca e ciudat ce zic, dar s-a vazut ca Silviu Lung este un portar care merita sa fie la nationala. In iarna, cand altii beneficiau de toti jucatorii, noi am avut cativa la nationala, iar el chiar s-a accidentat. Era normal si onest ca Silviu Lung sa faca parte din lot, chiar daca Nita e un portar bun si a crescut", a declarat Sumudica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!