"In Romania exista multa invidie si prostie. E greu sa vezi ca Steaua schioapata si vine Reghe cu stafful lui iar echipa incepe sa castige tot :)!"

"In Romania exista multa invidie si prostie. E greu sa vezi ca Steaua schioapata si vine Reghe cu stafful lui iar echipa incepe sa castige tot :)!"

Laurentiu Reghecampf lanseaza noi sageti catre adversarii din Liga I.

Antrenorul Stelei vorbeste despre importanta lui Neubert la echipa, dar si despre diferentele dintre antrenamentele sale si ceea ce practica alti tehnicieni in Romania.

"In Romania este mai greu sa te aprecieze cineva. Aici exista multa invidie si prostie. Dar pe mine nu ma mai intereseaza absolut nimic. In momentul cand vad prostie, invidie, prefer sa nu ma uit si sa ignor total acest aspect."

"Noi muncim foarte bine. Avem metode care nu sunt folosite foarte mult de antrenorii romani. De exemplu, intensitatea antrenamentelor, forta si viteza, capitole la care noi lucram foarte mult. In plus, seriozitatea, disciplina, dialogul cu jucatorii e foarte important. Baietii trebuie sa sa inteleaga ce vrem de la ei. "

"Cred ca este greu sa vezi ca Steaua schioapata si vine Reghe cu stafful lui si echipa incepe sa joace si sa castige tot!"

"Thomas face planul de pregatire fizica impreuna cu mine. Vorbim foarte mult si, in functie de ce vreau eu sa joc cu echipa, el face programul fizic pentru saptamana respectiva.", a spus Reghecampf pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies