Steaua negociaza transferul lui Ngadeu de la Botosani. Fundasul poate fi urmatorul "Szukala" in mandatul lui Reghecampf
Luni 04 Ianuarie 2016, 19:27

Steaua negociaza transferul lui Ngadeu de la Botosani. Fundasul poate fi urmatorul "Szukala" in mandatul lui Reghecampf

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Steaua a pus ochii pe Ngadeu de la FC Botosani. Camerunezul de 1,90m poate fi urmatorul fundas inalt in defensiva Stelei dupa plecarea lui Szukala la arabi, acum un an.

Steaua s-a bazat mereu pe un fundas central cu talie in ultimii 10 ani, Goian, Gardos si Szukala fiind oameni de baza in defensiva, Steaua incasand sume bune de transfer pe ei in momentul in care au fost vanduti.

Negocierile dintre Steaua si Ngadeu au fost dezvaluite de antrenorul lui Botosani, Cristi Pustai, cel care a declarat ca e posibil ca fundasul sa plece de la echipa in acaesta iarna:

"In cazul in care s-ar concretiza transferul lui Ngadeu in aceasta iarna, nu am putea numi plecarea sa ca fiind o pierdere. in fotbal multi jucatori au fost transferati, au plecat in alte parti pe bani destui de buni. Este normal in viata oricarui jucator când apare o oferta. Sper sa existe oferte reale şi bune şi pentru club, dar şi pentru jucator pentru ca şi jucatorul cu cât este mai scump, cu atât va fi privit mai bine la noua echipa. Este deci important acest aspect, al banilor. in fotbal se poate vorbi de orice transfer pentru ca circulatia jucatorilor este libera. Parerea mea este ca ar trebui sa ramanem in aceeasi formula, sa mai aducem cativa jucatori si sa incercam sa facem aceeesi figura frumoasa cum am terminat", a declarat Cristi Pustai, conform monitorulbt.ro.0 comentarii
Preşedintele Iohannis efectuează o vizită în Bacău, la societatea comercială Aerostar
BRAT