Reghe confirma: "E cel mai important transfer!" Mihai Stoica se intoarce la Steaua dupa ce i-a fost acceptata cererea de eliberare

Mihai Stoica a primis raspuns pozitiv astazi la cererea de eliberare conditionata.

Tribunalul Sectorului 4 a aprobat cerea de eliberare conditionata a lui Mihai Stoica. Procurorii urmeaza sa depuna recurs, ce va fi judecat la o data viitoare, insa acesta are sanse mari sa fie eliberat din inchisoare.

Chiar daca are interzis sa activeze oficial la un club de fotbal dupa iesirea din inchisoare, acesta fiind condamnat pentru infractiuni comise in Dosarul Transferurilor, Stoica va activa totusi la Steaua. Acesta lucru a fost confirmat si de Gigi Becali in urma cu doua luni, cand a spus ca fostul manager va fi alaturi de echipa chiar daca nu va figura in acte.

Ipoteza revenirii la Steaua a lui Stoica a fost confirmata si de Reghecampf:

"Cel mai important transfer este ca-l vom avea alaturi si pe MM Stoica. Nu stiu ce drepturi va avea dupa ce va fi liber, dar cel mai important lucru pentru mine este el. El va rezolva problemele cu fanii, vom alcatui iar un trio puternic, alaturi de patronul Gigi Becali. Cel mai important la o echipa este o ierarhie, sa fie oameni care sa arate directia. Fara oameni care se pricep la fotbal este greu sa ajungi în top", a comentat Reghecampf in direct la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies