"In doua saptamani, clubul va disparea!" Anunt INGRIJORATOR facut de Ionut Negoita! Patronul anunta SFARSITUL lui Dinamo

"In doua saptamani, clubul va disparea!" Anunt INGRIJORATOR facut de Ionut Negoita! Patronul anunta SFARSITUL lui Dinamo

Ionut Negoita a dezvaluit ca nu va mai investi la Dinamo.

Ionut Negoita, finantatorul clubului Dinamo, a dezvaluit de ce nu mai vrea sa investeasca la alb-rosii.

"Nu e nimic schimbat la Dinamo in momentul de fata. Nimic nou, nici o perspectiva din pacate, arata destul de sumbru viitorul. Am furnizat informatii pentru minimum zece entitati interesate, dar toate au fost bluff-uri. Daca de doi ani si jumatate mi-am cunoscut interesul si decizia mea a fost foarte clara de a iesi din aceasta poveste, normal ca sunt resemnat si nedumerit asa cum nimeni nu vrea sa isi asume o responsabilitate, nici organizatoric, nici financiar, in ceea ce implica un club." a spus Negoita pentru ProSport.

Negoita a donat 100 de mii de euro pentru lupta impotriva pandemiei de coronavirus si a fost criticat de fani deoarece nu investeste si la clubul din "Stefan cel Mare". Conucatorul a tinut sa le raspunda si a declarat: "Consider ca e un moment in care toti cei care putem trebuie sa ajutam si ceea ce ati vazut e doar o parte din ce fac eu in perioada asta. Nu imi place sa ma laud, dar ce am construit vorbeste de la sine daca sunt sau nu sunt potent financiar. Una e sa nu poti, alta e sa nu vrei, mi-am dat seama ca locul meu nu e in fotbal."

Acesta a vrut sa ii mai intepe pe fani si a spus: "E nevoie de 180 de mii de euro pentru a lua licenta. Danciulescu nu a mai dat niciun semn. Daca exista dezinteresul asta, Dinamo va disparea. Si nu e vorba despre un an-doi, ci despre doua saptamani."

Dinamo este pe locul 10 in Play Out, la doar trei puncte peste linia retrogradarii. Are in palmares 18 titluri si 13 Cupe ale Romaniei. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT