In ce situatie se afla astazi Academia de fotbal a Stelei, proiectul din care Becali spera ca va scoate zeci de milioane de euro

In ce situatie se afla astazi Academia de fotbal a Stelei, proiectul din care Becali spera ca va scoate zeci de milioane de euro

Steaua incearca sa se repuna pe picioare. Dupa ce Becali a desfiintat Academia de fotbal, acum, in Ghencea, Pedrazzini incearca sa restarteze echipele de copii si juniori.

Scoala este la fel de importanta ca si fotbalul la Academia Stelei. Pedrazzini spune ca a adus chiar si un psiholog pentru pustii din Ghencea. Mai mult, acestia au sansa de a participa si la turnee din Europa, acolo unde Steaua este invitata sa joace:

"Avem 8 antrenori si inca 3 pentru grupele mici. Anul acesta ne-am hotarat sa nu ne ocupam numai de fotbal. Primul lucru este educatia. Sa invete sa respecte reguli, sa se respecte intre ei. Apoi am zis evaluare si prezenta scolara. Nu ne intereseaza sa mearga la cursuri fara sa invete ceva. Am luat legatura cu dirigintii si cine nu era cu o nota potrivita, noi i-am „obligat” sa faca meditatii. I-am ajutat sa se puna la punct cu anumite materii. Ni se parea importanta si atitudinea la antrenament. Cand intra in vestiar trebuie sa constientizeze ca a venit sa faca ceva. Noi avem si un psiholog, care este langa noi de 2-3 ani. Este o persoana acceptata de copii. Are discutii deschise cu totii copiii si ii ajuta sa inteleaga anumite probleme. Momentan este voluntar, dar daca munca lui da rezultate, poate facem si o oferta."

"Sprijinul pe care l-am primit din partea clubului este foarte interesant. Facem o munca serioasa, incercam sa gresim cat mai putin. Fata de anul trecut, in acest an s-au inmultin invitatiile la turneele internationale. Avem invitatii in Israel, in Italia. Suntem un brand pentru vestul Europei. Pentru aceste invitatii, ne gandim sa avem asigurata cazarea si masa. Pentru cel din Italia, noi trebuie sa ne descurcam cu transportul. Cred ca ar fi mai ieftin sa mergem cu avionul acolo. Copiii se bucura ca au sansa sa mearga la turnee in afara tarii."

"Am o idee, care mi se pare deosebita. Ideea este sa facem un memorial pentru un copil care a murit anul trecut si a fost un baiat deosebit. In rest suntem invitati in alte parti si nu este nevoie sa organizam noi ceva. De anul acesta, sponsorul a facut cadou un echipamnet complet pentru fiecare copil. Trening de prezentare, tricou de prezentare, ghiozdane, geci. Nu le-am dat ghete de fotbal, pentru ca aici fiecare vrea altceva, sunt multe marci. Orice copil prezent la Academia Stelei trebuie sa fie mandru ca imbraca tricoul nostru. Noi sprijinim fiecare copil sa ajunga la nationala varstei respective. Anul acesta, 5 copii de la juniorii A au fost chemati la meciuri de Cupa. Unul a debutat, altii s-au antrenat sau au fost in tribuna. Sunt in vizorul echipei mari", a povestit Pedrazzini pentru Sport Total FM.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au ajuns două spitale Covid, pentru care s-au plătit 14 milioane de euro, să stea închise în plină criză
BRAT
Modifică setările cookies