Ianis Hagi FC Viitorul Liga 1

E fan Messi si Zidane, adora Barcelona si vorbeste despre un transfer la Steaua. Cand vrea Ianis Hagi sa primasca numarul 10

Are 16 ani, joaca la prima echipa a tatalui sau si e titular la nationala, la grupa sa de varsta. Ianis Hagi viseaza la un viitor urias in fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Februarie 2015, 09:27
Data actualizarii: Miercuri 18 Februarie 2015, 09:31

Pentru Ianis, Hagi, Zidane si Messi sunt cele trei modele de urmat in fotbal. Pustiul "Regelui" vorbeste despre marile sale pasiuni si de ce pentru moment nu merita sa poarte numarul 10 pe spate:

"Imi place stilul Barcelonei, insa singura mea iubire acum este Viitorul. Totusi, sunt fan al Stelei, de mic, recunosc. E prea devreme sa raspund daca mi-ar placea sa imbrac tricoul Stelei"

"M-am obisnuit sa port numele Hagi. Sunt mandru cu acest nume, pentru ca tata a fost cineva in fotbalul mondial, dar vreau sa-mi fac propriul meu nume. Imi doresc sa-l ajung, desi e mult de munca"

"Numarul 20 mi-a fost dat domnii profesori. Probabil, multi ma vad cu 10, normal ca mi-l doresc si eu, de mic. Ramane de vazut, sa-l merit.", a declarat Ianis Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies