Exodul continua si la vara! Dupa ce s-a despartit de Keseru, Szukala si Sanmartean, Steaua mai pierde o vedeta! Agentul confirma

Dupa Szukala, Sanmartean si Keseru, Steaua se pregateste de inca o despartire de top!

UPDATE | Impresarul lui Giedrius Arlauskis confirma ofertele primite de fotbalist si spune ca acesta "are sanse foarte mici sa continue la Steaua".

Leonid Istrati a declarat astazi: "Eu pot sa spun ca la momentul actual sunt sanse foarte mici ca el sa continue si din vara la Steaua. Deocamdata nu pot sa va spun in ce campionat va merge pentru ca la momentul actual sunt doar discutii. Va voi spune atunci cand vom bate palma cu cineva. El isi doreste sa joace bine in aceasta jumatate de sezon si sa castige campionatul cu Steaua", a spus agentul FIFA.


Tutto Mercato Web scrie ca Udinese s-a inteles cu lituanianul Arkauskis! Contractul pe care il va primi portarul e de 4 ani. Totul e decis, iar primul titular al lui Galca va ajunge in Italia la vara. Doar pentru a fi prezentat oficial. Sursa citata anunta ca Arlauskis va fi imprumutat un an la Watford, in liga a doua engleza. Ambele cluburi se afla in proprietatea familiei Pozzo, la fel ca Granada din Primera Division.

Arlauskis, 27 de ani, a ajuns la Steaua in vara anului trecut. De 19 ori convocat in nationala, portarul a fost unul dintre cei mai importanti oameni ai sezonului pentru Steaua. In total, Arlauskis are 28 de meciuri in Ghencea.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies