Liga 1

In 2006 juca cu Steaua in Liga, acum a fost dat afara de la o echipa retrogradata! Cine poate veni GRATIS in Ghencea la sfarsitul sezonului:

A fost jucator de baza in echipa UEFAntastica din 2006 si a inscris primul gol pentru Steaua in grupele Ligii, dupa o pauza de 10 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Mai 2012, 09:13
Data actualizarii: Sambata 12 Mai 2012, 09:13

In urma cu sase ani era vazut unul dintre cei mai promitatori din Liga I. Declinul carierei lui Sorin Ghionea a venit odata cu transferul in Rusia, la FC Rostov, in 2010.

Ghionea a fost jucatorul care a inscris primul gol romanesc in grupele Ligii Campionilor, dupa o pauza de 10 ani. Meciul cu Dinamo Kiev a fost varful sau de cariera, la fel ca pentru majoritatea stelistilor din generatia UEFAntastica.

Acum, Sorin Ghionea a fost dat afara pe usa din spate de la Targu Mures, o echipa cu sanse mici de a se salva de la retrogradare.

ProSport anunta ca aceeasi soarta au avut-o si Iencsi, Homei, Florin Dan si Ilyes.

"A venit marele presedinte Helesteanu dupa meci si ne-a spus ca suntem in concediu pana la final. Astia sunt oamenii din fotbal. Ce mai poti sa zici", a fost prima reactie a lui Ghionea.

Fundasul de 32 de ani s-ar putea reintoarce in vara la Steaua. In perioada in care a jucat in Ghencea, Ghionea a strans 129 de meciuri in tricoul ros-albastru si 13 in cel al nationalei.


Modifică setările cookies