Marti 15 Martie 2016, 21:41

"Imi plac provocarile, cred ca ne putem salva". Jerry Gane este noul antrenor al Petrolului, insa are o sarcina aproape imposibila

Asta e culmea fotbalului: sa ai mai multi antrenori decat puncte! Petrolul a reusit! Echipa a strans doar 4 puncte, dar si-a prezentat azi al 5-lea antrenor din acest sezon! Dorinel a refuzat Petrolul.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Petrolul se joaca de-a Tom si Jerry cu antrenorii. L-a dat afara pe Schumacher si l-a pus in locul lui pe Jerry Gane.

"Imi plac provocarile si cred ca aceasta echipa se poate salva. Inca nu este totul pierdut", spune noul tehnician al echipei de pe Ilie Oana.

Gane e prieten cu Benitez. Cei doi si-au gasit echipe in aceeasi saptamana si au acelasi obiectiv - salvarea de la retrogradare.

"E greu sa te compari cu el. Insa am vorbit cu Rafa Benitez, i-am urat si eu bafta acum cateva zile", a mai spus Jerry Gane.

Dorinel a fost primul sunat de Petrolul.

"Puteau sa ma sune in iarna, dar nu m-au contactat", a spus fostul campion al Ligii I.



2 comentarii
  • 17 2016
    ph nici guardiola nu poate face nimic , jery gane era un somer pana acum pentru el un ban venit degeaba e numai bun il doare-n cur de situatia echipei hai sa fim seriosi...
  • 16 2016
    Mihai Ionel Gane nu a fost niciodata campion in Liga 1. Singurul trofeu important a fost cel castigat cu "U" Craiova in sezonul 92-93 - Cupa Romaniei ......
BRAT