"Imi e putin teama!" Care este situatia lui Papp inaintea derbyului cu Dinamo. Dilema in care s-a trezit Radoi

"Imi e putin teama!" Care este situatia lui Papp inaintea derbyului cu Dinamo. Dilema in care s-a trezit Radoi

STEAUA - DINAMO E LIVE TEXT PE WWW.SPORT.RO DUMINICA DE LA 21:00

Titularizarea cu Dinamo ar putea insemna pentru Papp un "boost" de incredere din partea lui Radoi. Stelistii stiu ca lotul este restrans, iar odata cu anuntul lui Becali ca toate transferurile vor fi oprite, fiecare jucator din lot devine o piesa esentiala pentru tot restul sezonului.

Inaintea meciului cu Dinamo, Radoi se afla intr-o dilema: daca sa-l foloseasca sau nu pe Papp. In cazul in care Papp va sta pe bara pentru acest meci, jucatorul ar putea claca psihic. Daca va fi folosit, Radoi risca sa-l puna fata in fata cu furia neiertatoare a suporterilor. Orice greseala in derby ar putea fi fatala in relatia cu publicul.

Despre aceasta teama vorbeste si Duckadam, care e constient ca situatia lui Papp in acest moment este una destul de delicata:

"Daca Papp va fi titular cu Dinamo e alegerea lui Mirel. Eu am trecut personal prin faza asta, stiu cat de greu este. Imi e putina teama, am emotii fata de atitudinea unor spectatori fata de Papp."

"Nu stiu daca va fi mai bine sa fie menajat macar un meci. El este jucator de nationala, trebuie sa treaca peste acest moment si daca va juca sa o faca pe cat posibil mai bine", a declarat Duckadam la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies