Liga 1

"Imi aduc aminte cand a venit Gerrard in Ghencea! Si-a facut cruce cand a vazut ce era acolo!" Ziua de cosmar in care Steaua se INTOARCE IN TIMP

Meciul Stelei de la Ploiesti cu Petrolul va fi o adevarata revenire in timp.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Octombrie 2015, 17:44
Data actualizarii: Sambata 17 Octombrie 2015, 17:47

Vivi Rachita si-a amintit ca actualul gazon de pe Ilie Oana care a ajuns sa fie distrus de rame dupa ce in ultimii ani a fost ignorat complet seamana acum cu noroiul de pe Ghencea.

Rachita a comentat situatia terenului de la Ploiesti la Sport.ro, amintindu-si de un episod mai vechi in care Ghencea era casa Stelei, iar problemele cu gazonul erau la ordinea zilei:

"Cred ca solutia este ca Petrolul sa nu mai joace pe Ilie Oana. Nu va mai putea juca in noroi. Imi aduc aminte de meciul Stelei cu Liverpool pe Ghencea. A venit Gerrard cu crampoanele turnate si si-a facut cruce cand a vazut ce noroi era pe teren", a spus Rachita.

Acesta crede ca Petrolul a gresit atunci cand l-a lasat pe Gnohere sa plece la Dinamo. Acum, Gnohere este unul dintre cei mai importanti marcatori ai echipei:

"Gnohere a fost la Petrolul, semnat, dar fura chiflele la masa, a fost prins si acum a ajuns la Dinamo. Daca ne uitam la cate goluri a marcat la Dinamo, lipseste Petrolului", a mai spus Rachita la Sport.ro
 

Modifică setările cookies