Liga 1

Imaginile care nu s-au văzut pe TV! Fanii lui FCU au aruncat cu un pantof în tușier în timpul meciului! Ce riscă oltenii

FCU Craiova a jucat cu Farul în ultima etapă din Liga 1, 1-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 August 2021, 20:21
Data actualizarii: Duminica 29 August 2021, 20:23

Meciul s-a încheiat la egalitate, însă ceea ce a atras atenția a fost un gest extrem de urât, care nu a fost surprins de camerele de filmat, dar a apărut ulterior pe rețelele de socializare. Un suporter a fost surprins de un altul în timp ce a aruncat cu un pantof către tușierul partidei. 

Clipul a fost postat de Oltenia TV, preluat de pe un cont de TikTok, iar pe filmare se vede gestul grotesc al fanului, care îl lovește pe tușier, dar și reacția șocantă a celor din jurul său, care se amuză pe seama acestui lucru. 

  • Imaginile care nu s-au văzut pe TV! Fanii lui FCU au aruncat cu un pantof în tușier în timpul meciului! Ce riscă oltenii

Conform sursei citate, FCU Craiova poate suferi repercursiuni în urma celor întâmplate. 

„FCU Craiova se poate alege cu terenul suspendat după gestul inconștient al unor suporteri de la tribuna a doua la meciul de vineri cu Farul.

Aceștia au aruncat în arbitrul de margine cu un pantof și s-au amuzat teribil, însă nu s-au gândit și la consecințe. Rămâne de văzut ce au consemnat arbitrul și observatorul în raportul de joc, însă asemenea gesturi pot lăsa urmări grave asupra clubului organizator”, se arată în anunțul de pe Oltenia TV.

Mutu, dezamăgit de arbitrajul din meciul cu Farul 
 

Antrenorul nou-promovatei s-a arătat nemulțumit la finalul meciului de arbitrajul din Liga 1, considerând că echipa sa a fost defavorizată în ultimele două etape. 

„A fost un meci frumos, a avut ritm, jucătorii ambelor echipe s-au luptat pentru fiecare mine. Nu vreau să vorbesc iar de arbitraj, nu vreau să par genul acela de antrenor, dar se dau prea ușor unele decizii și toate numai în defavoarea noastră, așa cum a fost și cel de la Mioveni, nu vorbim numai de golul anulat, ci și de penalty-ul pe care l-a primit Mioveni”, a precizat Mutu la finalul meciului meciului cu Farul Constanța.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies