Ilie sufera dupa meciul cu Liverpool! Steaua, 24 de meciuri fara victorie in Europa!

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Septembrie 2010, 08:37
Ilie sufera dupa meciul cu Liverpool! Steaua, 24 de meciuri fara victorie in Europa!

Steaua sufera la fel de tare ca Ilie Dumitrescu, care a fost distrus dupa rezultatul de la Liverpool. Antrenorul Stelei isi dorea mult sa castige in Anglia. Steaua este la al 4-lea meci fara victorie.

Ilie Dumitrescu parea sleit de puteri la finalul infrangerii 1-4 cu Liverpool, din grupele Europa League. Steaua nu a reusit sa isi subordoneze adversarul decat 45 de minute. Superstitios din fire, Ilie Dumitrescu a stat in picioare tot meciul. El a renuntat si la costumul de la meciul cu Unirea Urziceni, insa echipa tot nu a reusit sa castige.

“El se agita la fiecare meci oricum, indiferent de adversar, dar, de cand au venit si jucatorii de la Unirea Urziceni, parca presiunea e mai mare pe el. In plus, si-a dorit mult sa ii iasa joi seara, pentru ca era vorba de Anglia, tara de care e foarte atasat, iar un rezultat bun i-ar fi crescut cota”, explica un apropiat al lui Ilie Dumitrescu, citat de ProSport.

4 meciuri consecutive fara victorie: 0-1 cu Grasshopper, 1-1 cu Timisoara, 0-1 cu Unirea Urziceni si 1-4 cu Liverpool

24 de partide in grupele competitiilor europene a atins Steaua cu Liverpool. Ros-albastri nu au mai invins din 2006, de la meciul tur cu Kiev.

PE cere evaluarea impactului măsurilor anti-Covid asupra drepturilor și libertăților cetățenilor UE
BRAT

Modifică setările cookies