Ilie: "Rezultatul este nedrept! Nu am ce sa imi reprosez!"

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Septembrie 2010, 00:28

Liveprool 4-1 Steaua | Ilie Dumitrescu era extrem de afectat dupa partida cu Liverpool. Antrenorul Stelei a declarat ca deschiderea rapida a scorului si penalty-ul acordat usor de arbitru au fost momentele care au dus la un asemenea scor pe Anfield.

"Consider ca este nedrept, nu a fost simplu sa intri in joc cu un gol inca din primul minut, un gol cadou. Insa, echipa a reactionat bine si am reusit sa ne revenim. Am incercat in repriza a doua sa aduc mai multa mobilitate in linia de mijloc, cu Radut si Banel Nicolita. Diferenta s-a facut la acel penalti. Nu am ce sa-mi reprosez dupa acest joc. Nu este simpu sa intri in primele minute cu un handicap, dar am reactionat foarte bine. Am pierdut trei puncte in aceasta grupa, in deplasare, dar trebuie sa privim inainte, mai sunt multe meciuri in grupa", a spus Ilie Dumitrescu.

Antrenorul a adaugat ca pe final a fost o scadere in jocul formatiei sale, fotbalistii sai comitand mai multe greseli personale. "Pe final a fost o scadere, am intrat in repriza a doua si am vrut sa fortam sa egalam, dar pe final au fost niste nesincronizari, niste greseli personale. Am incercat sa scoatem ceva de la Liverpool, sa scoatem un rezultat pozitiv, pacat pentru acest rezultat", a mai spus Ilie Dumitrescu.

Ce se va întâmpla dacă Joe Biden va deveni președintele Statelor Unite. Profilul candidatului
BRAT

Modifică setările cookies