VIDEO EXCLUSIV Ilie Poenaru, gata să plece de la Gaz Metan: „Să stau să muncesc degeaba...nu vreau să mă compromit!” 

Situația de la Gaz Metan Mediaș continuă să fie din ce în ce mai dificilă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Februarie 2022, 11:36
Data actualizarii: Vineri 11 Februarie 2022, 11:44

Problemele financiare de la club își pun amprenta asupra jucătorilor, iar clubul riscă depunctarea, în cazul în care până la ora 17 nu se achită litigiul către Ronaldo Deaconu. Dacă situația nu se rezolvă, atunci antrenorul Ilie Poenaru amenință cu plecarea. 

Ilie Poenaru: „Nu vreau să mă compromit!”

Antrenorul a oferit noi detalii despre situația critică în care se află clubul, punctând că îi este imposibil să își motiveze jucătorii pentru a câștiga puncte în condițiile în care echipa riscă să fie depunctată constant, din cauza litigiilor. Gaz Metan se află pe poziția cu numărul 14 în clasament, având 24 de puncte obținute, dublu față de Dinamo, de pe penultimul loc. 

„E vorba despre mine și staff-ul meu, e clar că dacă plec eu, pleacă și staff-ul. O săptămână în sensul că astăzi, până la ora 17, dacă nu se plătește datoria către Deaconu, vom fi depunctați. Să stau să muncesc degeaba, o să fie o situație continuă, eu nu vreau să mă compromit, să ajung în situația aceea.

M-am săturat să fiu psiholog, să fac de toate pe la club, discuții interminabile cu jucătorii. Le mulțumesc jucătorilor, dau dovadă de mare caracter, au acceptat ce le-am zis, au spus că vor sta lângă mine și se comportă ca niște profesioniști cât timp eu rămân la echipă. 

Să nu înțelegeți că vreau să plec din cauza problemelor cu banii, eu vorbesc de litigii, care vin în continuu, eu pot sta, stăm, suferim, banii pot veni, dar trebuie să avem continuitate în ce facem noi, cu echipa. Să pierd în următoarea săptămână puncte, nu pot, oricât de bine stau eu la nivel mental, nu pot capacita jucătorii. 

Ajungem să facem rocada cu ultimele locuri din clasament, frustrarea e că nu se întâmplă pe plan sportiv. Ne-am pregătit pentru meciul cu CFR, jucătorii răspund foarte bine, sunt cu gândul la meciuri, au înțeles și acceptat situația, își vor mai primi un salariu. Acum sunt discuții cu investitorul despre care s-a vorbit, dacă se realizează mutarea, va fi foarte bine. 

Cu CFR voi fi pe bancă, dar posibil ca meciul cu Dinamo să fie ultimul meu meci, până atunci e posibil să ni se mai ia câteva puncte, pentru că mai apar câteva litigii. Suntem dublu față de Dinamo ca puncte și mai puteam scoate, am reușit să fac 20 de puncte cu jucători care duc un salariu acasă o dată la câteva luni și nici pe ăla, că trebuie să își achite datoriile pe care le au”, a declarat Ilie Poenaru la PRO X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies