Urmează Mediaș să fie depunctată? Câte puncte ar pierde echipa lui Ilie Poenaru

Superliga Adrian Falub
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 15:40
Data actualizarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 16:26

Gaz Metan Mediaș a fost depunctată din cauza datoriilor.

Vești proaste pentru Ilie Poenaru. Din cauza unei datorii către Ronaldo Deaconu, Gaz Metan Mediaș ar urma să fie depunctată cu două puncte în clasament. Astfel, în loc de 24, cât au în prezent, medieșenii vor ajunge la 22 de puncte.

În urma acestei depunctări, echipa din județul Sibiu va ajunge pe locul 14, care duce la baraj, având sub ea, în clasament, doar pe Dinamo și Academica Clinceni, care au 12, respectiv 11 puncte.

  • Gaz Metan Medias

Ronaldo Deaconu a plecat de la echipă pe 27 ianuarie, iar până în prezent nu i-au fost achitate restanțele financiare. Nu este singura depunctare riscată de medieșeni.

Echipa are datorii față de alți foști angajați, iar săptămâna viitoare echipa ar putea fi iarăși depunctată cu însă două puncte, anunță GSP. Decizia ar veni la doar câteva zile după ce antrenorul principal al echipei, Ilie Poenaru, a anunțat că problemele financiare se vor rezolva în viitorul apropiat.

Primăria se va implica din nou în perioada 10-12 februarie, vor mai intra niște bani, cu care se va mai plăti un salariu. Romgaz, sponsorul oficial al echipei, va contribui și el în luna martie”, spunea antrenorul echipei din Mediaș.

În momentul în care jucătorii vor spune «Mister, gata, stop», ne luăm gențile și plecăm acasă”, a anunțat Ilie Poenaru.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!