Ilie Dumitrescu: "Tanase va fi apt intr-o luna!" Vezi in cat timp revine Radut:

Autor: Sport.ro
Marti 31 August 2010, 17:05

	Ilie Dumitrescu: "Tanase va fi apt intr-o luna!" Vezi in cat timp revine Radut:

Ilie Dumitrescu a declarat ca mijlocasul Cristian Tanase va fi apt de joc intr-o luna dupa accidentarea din meciul cu Timisoara.

"Sunt probleme cu Tanase, care are o leziune fibrilara, deci o ruptura. Important este ca nu e foarte adanca. Va trebui sa stea cam trei saptamani. Speram ca intr-o luna de zile sa fie apt de joc. Radut a suferit o contuzie, dar la fel, s-a inflamat foarte rapid. Acum face tratament si speram sa-l avem la dispozitie in 10-12 zile. Sunt jucatori importanti si speram sa-si revina cat mai repede", a spus Ilie Dumitrescu.

Dumitrescu a mentionat ca dupa plecarea portarului Razvan Stanca la Universitatea Craiova se va baza doar pe Cezar Lungu si Ciprian Tatarusanu, Robinson Zapata fiind doar o solutie de rezerva.

"Noi vom sta in doi portari. In Lungu si Tatarusanu. Daca vom mai avea nevoie de inca un portar, Zapata va fi o solutie doar de urgenta. Cu mine a debutat Gardos. Matei a jucat si la Vaslui, si cu Grasshopper si cu Timisoara. Eu cred mult in jucatorii tineri. Bicfalvi nu prea a jucat nici sezonul trecut si nici sezonul asta, cu mine a fost titular. Eu imi doresc foarte mult sa joc cu tineri, nu-mi este frica. Stiu ce a insemnat pentru mine cand domnul Iordanescu mi-a dat sansa sa joc", a afirmat antrenorul.

Ilie Dumitrescu a povestit cum l-a anuntat pe Florin Gardos ca va fi titular in partida cu FC Timisoara. "L-am chemat inainte cu o zi pe Gardos. Am cantarit foarte mult daca sa incep cu Abrudan, care a jucat majoritatea meciurilor ca titular, sau Gardos. El a venit in birou la mine, l-am privit in ochi «Buna, ce faci, cum te simti». Era foarte timorat. L-am intrebat ce se intampla cu el. Mi-a zis: «Am crezut ca m-ati chemat sa ma anuntati ca voi pleca la alta echipa». I-am spus ca nu de aia l-am chemat, ci pentru ca vreau sa incep titular cu el maine. Si i-am zis sa-si scoata din cap asta cu plecatul, ca nu se pune problema", a relatat el.

Altfel, Ilie Dumitrescu le-a urat succes jucatorilor echipei nationale a Romaniei in debutul campaniei de calificare pentru Euro-2012. "Va fi foarte important sa scoatem maxim din aceasta dubla desi sunt convins ca va fi foarte greu. Avem jucatori de valoare care sa faca diferenta. Trebuie sa inteleaga importanta unui inceput de campanie de calificare. Orice adversar este periculos, nu e un meci castigat dinainte. Toate echipele se organizeaza foarte bine. Noi avem jucatori capabili sa faca diferenta si imi doresc din tot sufletul ca Razvan sa inceapa cu dreptul", a adaugat Ilie Dumitrescu.

PE cere evaluarea impactului măsurilor anti-Covid asupra drepturilor și libertăților cetățenilor UE
BRAT

Modifică setările cookies