Ilie Dumitrescu FCSB Ianis Stoica Liga 1

Ilie Dumitrescu propune o schimbare în echipa lui FCSB după ultimele transferuri: "Am spus-o de la început!"

Mișcările de trupe de la FCSB l-au determinat pe Ilie Dumitrescu să vorbească despre Ianis Stoica și poziția în care ar trebui să fie folosit jucătorul de 19 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 22:43
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 22:44

FCSB a prezentat astăzi două achiziții - atacanții Bogdan Rusu și David Miculescu, aduși de la CS Mioveni, respectiv UTA Arad.

Ilie Dumitrescu: "Eu l-aș folosi pe Ianis Stoica în bandă"

În aceste condiții, postul lui Ianis Stoica pare să fie în pericol. După ce Florin Tănase a plecat, tânărul atacant a fost folosit titular ca vârf împins, însă sosirea lui Bogdan Rusu îl poate trimite pe banca de rezerve.

Ilie Dumitrescu este de părere că Ianis Stoica ar da un randament mult mai bun în flanc. Tânărul fotbalist ar avea și acolo concurență importantă - căpitanul Florinel Coman în stânga și Andrei Cordea în dreapta. Lor li se adaugă David Miculescu, al cărui post nu pare să fie definitivat încă la FCSB.

"Eu l-aș folosi pe Stoica în bandă, am spus-o de la început că e un jucător care apare foarte bine la finalizare, dar mi se pare mai periculos când apare la finalizare de pe părțile laterale. El poate să joace și extremă stângă, și extremă dreptatate, are calitatatea asta. 

Miculescu s-a remarcat în campionatul nostru, e și la U21. E o sumă importantă dacă vorbim de 1,7 milioane, o sumă consistentă pentru campionatul nostru", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

  • 5 meciuri a jucat Ianis Stoica în acest start de sezon la FCSB, fără să marcheze

Mihai Stoica: "Bogdan Rusu se luptă cu Ianis Stoica pentru titularizare"

Întrebat cine va fi noul vârf de atac al lui FCSB după transferurile făcute, Mihai Stoica a anunțat că lupta se va da între Bogdan Rusu și Ianis Stoica, însă acolo ar putea apărea și David Miculescu, chiar dacă jucătorul adus de la UTA Arad a evolut rar în poziția respectivă până acum.

"Bogdan Rusu este atacant la momentul ăsta, se luptă cu Ianis Stoica pentru titularizare. Există un alt jucător, David Miculescu, care se simte, conform spuselor lui de azi, foarte bine pe poziția de număr 9.

E forte posibil să mai vină un jucător. Deocamdată, ăștia suntem. E posibil să mai aducem un atacant, fie număr 9, fie lateral, în zona aia, oricum", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Modifică setările cookies