Ilie Dumitrescu ii cere de URGENTA doua transferuri lui Becali: "S-a vazut ca acolo sunt probleme! N-au stiut pe cine sa aduca"

Ilie Dumitrescu ii cere de URGENTA doua transferuri lui Becali: "S-a vazut ca acolo sunt probleme! N-au stiut pe cine sa aduca"

Ilie Dumitrescu e de parere ca Becali trebuie sa investeasca in iarna in cel putin doua transferuri. Pana acum, FCSB l-a adus doar pe Radunovic de la Astra.

Dumitrescu ii cere lui Becali doua mutari: un numar 9 si un fundas central. Bus nu pare sa-l fi convins ca atacant, in timp ce Miron e considerat de Ilie o veriga slaba in echipa.

"Sunt meciuri cand ai nevoie de un numar 9. Trebuie umblat si in zona fundasilor centrali. Miron mi s-a parut nesigur, a avut elemente de nesiguranta in evolutia lui. Lucrurile astea se vad mai ales la un joc cu presiune. Iti trebuie si un numar 9, mai ales la un meci ca asta. Nu au fost inspirati sa aduca pe cine trebuie. Anii trecuti erau acolo Alibec, Gnohere. Iti marcau 10 - 15 goluri.

Gnohere a fost gras, sa nu spunem ca n-a fost, dar marca goluri. Cand echipa e in avantaj, ai nevoie pe jocul pozitional si de un 9. Ai nevoie de un 9 cu personalitate, cum era Kojlic la Craiova. Vezi cum era echipa cu Koljic si cum e fara el! Nu poti sa faci diferenta cu Man sau Coman ca numar 9. Ganditi-va cum ar fi sa aveti un numar 9 langa ei! A llipsit si Tanase, care are o prezenta acolo", a spus Dumitrescu la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Barna, după demiterea lui Voiculescu: ”Premierul Florin Cîțu nu mai are susținerea USR-PLUS”
BRAT
Modifică setările cookies