Liga 1

Ilie Dumitrescu, FURIOS dupa ce a vazut schimbarile facute de Becali in timpul meciului cu Chindia: "Astia-s LIDERI! Ce sa-ti mai joace Coman si Morutan daca le faci asa ceva?!"

Ilie Dumitrescu nu e de acord cu 'tactica Becali'. Contra Chindiei, nou-venitul Petre si Florinel Coman, jucatorul cu cea mai buna cota din lotul FCSB, au fost schimbati la pauza.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Februarie 2020, 23:07
Data actualizarii: Sambata 22 Februarie 2020, 23:11

A fost al 3-lea meci la rand in care FCSB face doua modificari la finalul primelor 45 de minute. Ilie Dumitrescu il critica pe Gigi Becali si spune ca ideile sale tactice arunca o bomba in vestiar si ii afecteaza investitia.

"La nivelul din Romania, baietii astia sunt lideri. Jucatorii astia sunt lideri care au un statut si nu trebuie subminat. Ce chef sa mai aiba Coman? Mbappe s-a suparat ca a fost schimbat la 3-0 sau 4-0. Dau niste exemple... Jucatorii sunt suparati. Trebuie sa ai un dialog, in care jucatorul accepta, nu ca-l schimbi tu la pauza... Ronaldo, Messi, la fel. Jucatorii sunt afectati. Morutan, Coman au un statut. Le subminezi statutul daca faci asa ceva!", a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

Modifică setările cookies