Ilie Dumitrescu dezvăluie motivul real pentru absența lui Dan Petrescu: "Nu-mi aduc aminte ca un antrenor important să facă asta!"

Dan Petrescu CFR Cluj FCSB Ilie Dumitrescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Mai 2022, 00:05
Data actualizarii: Luni 23 Mai 2022, 00:04

Dan Petrescu a absentat de la meciul FCSB - CFR Cluj 3-1, ultimul al sezonului pentru primele două clasate din Liga 1.

Cu titlul deja asigurat din penultima etapă, CFR Cluj și-a permis să odihnească majoritatea titularilor obișnuiți, iar formația din Gruia a mizat pe jucători care au evoluat puțin sau chiar deloc în acest sezon, precum Rareș Bălan, Dimitrov, Ovidiu Hoban sau Lovro Cvek.

Ilie Dumitrescu dezvăluie motivul real pentru absența lui Dan Petrescu

Mai mult, nici Dan Petrescu nu a fost la meci. Antrenorul lui CFR Cluj a acuzat probleme medicale după sărbătoarea de titlu a echipei sale și a preferat ca de echipă să se ocupe secunzii săi.

Ilie Dumitrescu, fostul coleg al lui Dan Petrescu de la Steaua și de la echipa națională, crede că antrenorul lui CFR Cluj a absentat de la Buzău pentru a evita un conflict cu galeria lui FCSB, după ce a fost acuzat recent că i-a înjurat pe cei care susțin clubul stelist. De altfel, suporterii vicecampioanei nu l-au iertat pe Dan Petrescu, iar pe transmisia TV s-a auzit de mai multe ori cum antrenorul era înjurat.

"În general, trebuie să participi la evenimente. Vorbim de fișa postului. Cred că și pe fondul ăsta că au fost ceva discuții pe tema la ce s-a scandat. Probabil a evitat să intre în contact. Chiar am vrut să mă uit dacă s-a întâmplat asta la vreun antrenor important din campionatele mari, chiar și din România. 

A fost un rezultat fantastic, au câștigat campionatul și până la urmă trebuie felicitat pentru performanțele sale. Eu nu-mi aduc aminte ca un antrenor important să facă asta. El chiar a intrat în istorie cu cele 5 titluri câștigate. A intrat în galeria celor mai buni antrenori din România, dar fiecare își asumă când ia o decizie ca asta", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

Ce a spus Dan Petrescu

Dan Petrescu a anunțat înainte de meci că se confruntă cu anumite probleme medicale și nu ar vrea să facă deplasarea la Buzău.

„Eu mi-aș dori să fiu pe bancă, dar mă simt foarte rău și să văd. Dacă mă voi simți bine, voi merge, dacă nu, nu cred, sunt foarte obosit și foarte bolnav.

Nu sunt obișnuit cu nopțile astea în care nu am dormit deloc deloc, petrecând nu pentru altceva. Am un virus la gât, sper să mă fac bine”, spunea Dan Petrescu înainte de meci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!