Ilie Dumitrescu, dat pe spate la Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0: „M-a impresionat mutarea asta!”

Ilie Dumitrescu Eugen Neagoe Universitatea Craiova Universitatea Craiova - CFR Cluj Superliga Ilie Dumitrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 10:11
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 10:14

Ilie Dumitrescu este de părere că meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj, 2-0, s-a schimbat total în minutul 60, grație schimbărilor efectuate de Eugen Neagoe.

În runda 25 din campionat, Universitatea Craiova i-a administrat CFR-ului a doua înfrângere consecutivă, 0-2, după eșecul cu FCSB, 0-1, din etapa trecută. Golurile oltenilor au fost înscrise de Andrei Ivan (25 ani), în minutele 67 și 86. 

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Eugen Neagoe pentru schimbarea din minutul 60 

Ilie Dumitrescu (54 ani) i-a acordat credit căpitanului Universității, în lipsa lui Nicușor Bancu (30 ani), pe care l-a catalogat jucătorul meciului.

„Clar că jucătorul meciului este Ivan. Și la golul acela din lovitură liberă, el a fost acolo, el e genul de jucător care creează dezechilibru și care are acțiuni individuale în care creează superioritate. 

Își asumă, e un lider, trece printr-un moment foarte bun și comunică foarte bine cu Neagoe”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru DigiSport

Însă, componentul „Generației de Aur” a fost impresionat de mutarea pe care Eugen Neagoe (55 ani) a făcut-o în minutul 60, când i-a scos pe Vladimir Screciu (23 ani) și Alexandru Ișfan (23 ani) și i-a introdus pe Dan Nistor (34 ani) și Alexandru Crețu (30 ani). 

„Mută foarte bine Neagoe, m-a impresionat mutarea asta. În minutul 60, acolo s-a făcut diferența, Crețu a intrat foarte bine, a făcut un joc foarte bun. La fel și Nistor, dar Crețu, cu mult peste. 

Acolo au început să domine mijlocul terenului, cu trecere de la un 4-4-1-1, sau de la 4-4-2, renunță la Markovic, îl introduce pe Crețu, întărește mijlocul cu Nistor, renunță la Ivan, cu Cîmpanu și Ivan pe părțile laterale, și echipa a arătat foarte bine”, a precizat Ilie Dumitrescu.

În urma acestui succes, Universitatea Craiova ocupă locul după 25 de etape, cu 44 de puncte, la egalitate cu FCSB, care însă are un meci mai puțin. În timp ce CFR Cluj se află pe poziția a doua, cu 50 de puncte, iar Farul Constanța are șansa să se distanțeze la 4 puncte dacă o va învinge pe FC Argeș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!