Ilie Dumitrescu a tras o concluzie după prima repriză din FCSB - Universitatea Craiova: ”Extraordinar!”

Ilie Dumitrescu FCSB FCSB - Universitatea Craiova Superliga Ilie Dumitrescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 21:33
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 21:33

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Vicecampioana a avut un avantaj de două goluri după primele 45 de minute. Florinel Coman a reușit să înscrie din lovitură liberă în minutul 29, ajutat și de o respingere greșită a lui Laurențiu Popescu.

Trei minute mai târziu, același Coman a centrat din corner, ia Vlădoiu a încercat să respingă cu capul și a trimis în propria poartă pentru 2-0.

După prima parte a jocului, Ilie Dumitrescu s-a arătat impresionat de jocul prestat de echipa lui Elias Charalambous și a remarcat mai mulți jucători, în frunte cu Siyabonga Ngezana și Vlad Chiricheș.

Ilie Dumitrescu, dat pe spate: ”Extraordinar!”

„Cea mai bună repriză din play-off, aș vrea să remarc axul central. Ngezana s-a ridicat la un nivel extraordinar, Chiricheș dă o singuranță pe construcție, echipa arată diferit cu el, are o calitate extraordinară. Mi s-a părut net superior când echipa intră în posesie. 

Linia de mijloc Lixandru - Șut - Olaru este cea mai puternică linie de mijloc din Liga 1. S-a văzut și în seara asta. Olaru activ peste tot, un efort extraordinar. Tavi Popescu a făcut o repriză bună, excelentă. Miculescu activ, n-a avut șansă la ultima execuție”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Universitatea este neînvinsă în precedentele şase deplasări din SuperLigă, interval în care a înregistrat patru succese şi două egaluri. Craiovenii au primit cel puţin un gol în 14 dintre cele 16 partide disputate în ediţia curentă din postura de vizitatori. 

Cea mai recentă dispută din campionat: 28 ianuarie 2024, Universitatea Craiova - FCSB 0-3, goluri înscrise de D. Olaru, Fl. Coman şi D. Miculescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!