Ilie Dumitrescu Laszlo Balint Universitatea Craiova Superliga

Ilie Dumitrescu a răbufnit la anunțul că Laszlo Balint va fi demis de la Universitatea Craiova: „Antrenorii sunt slabi, jucătorii sunt cei mai buni din lume!” 

Se pregătesc schimbări la Universitatea Craiova după victoria din derby-ul Olteniei, scor 2-1 cu FCU Craiova. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 20:40
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 20:42

Laszlo Balint (43 ani) urmează să fie demis de pe banca tehnică a oltenilor, după șapte meciuri oficiale ale echipei, în care s-au înregistrat două victorii, tot atâtea înfrângeri și trei remize. Locul său ar urma să fie luat de Mirel Rădoi, care și-a ales deja staff-ul după cum a anunțat www.sport.ro

Ilie Dumitrescu, discurs dur la adresa jucătorilor de la Universitatea Craiova 

Anunțul demiterii antrenorului l-a înfuriat pe Ilie Dumitrescu. Fostul fotbalist a avut un discurs extrem de dur, iar cei vizați au fost jucătorii, Ilie Dumitrescu accentuând numărul de antrenori care au trecut pe la Universitatea Craiova, antrenori valoroși, care au plecat ulterior din lipsa rezultatelor. 

„Eu constat că nu există rețetă, nu există tratament, nu există niciun antrenor bun la Craiova. Au fost Pițurcă, Ouzounidis, care a jucat grupe de Champions League, Bergodi.

Toți antrenorii sunt slabi și jucătorii sunt cei mai buni din lume, dar nu sunt rezultate că e antrenorul slab. Deci problema e antrenorul. Vă spun eu că e foarte complicat dacă sacrifici tot timpul antrenorul.

Mai bine să investească în lideri. Nu a existat niciun antrenor care să se impună la echipa asta. Toți sunt slabi? Hai să ne gândim ce lot a avut Pițurcă atunci, erau Ivan, Bancu, Mateiu. Deci toți antrenorii sunt de vină, iar jucătorii sunt extraordinari. Niciun antrenor nu e bun, toți fac antrenamente grele, nu sunt buni, nu fac tactică. A fost Reghecampf, antrenor cu performanțe, care a eliminat-o pe Ajax și nu a pierdut cu Chelsea. Nu e antrenor nici băiatul ăsta? Pițurcă, nu mai spun, cu atâta experiență.

Ouzounidis a antrenat și le spunea 'bă, să nu jucați cumva, să nu faceți diferența'!”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

Modifică setările cookies