Il ameninta Reghe cu BATAIA pe Dragomir? "Nu mai tin cont de nimic atunci cand il vad!" Antrenorul Stelei il ataca dur pe seful LPF:

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Septembrie 2013, 18:33

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Laurentiu Reghecampf intervine in schimbul dur de replici dintre Ana Maria Prodan si Dumitru Dragomir si spune ca nu va mai tine cont de varsta sefului LPF sau de functia sa atunci cand se va intalni fata in fata cu el.

"Declaratiile de genul acesta ma fac sa uit de varsta, de orice. Nu mi-a venit sa cred. Nu cred ca a mai putut face cineva astfel de declaratii. Ce a zis Dumitru Dragomir e incredibil. Nu mai pot sa mai tin cont de nimic, atunci cind face cineva astfel de declaratii.

Poate ca ne vom intalni, vom avea anumite discutii, gesturi, nu pot sa tin cont de nimic. Nu se poate ca un om de fotbal sa spuna asemenea lucruri. Nu mi se pare normala o astfel de reactie din partea cuiva care ne conduce", a spus Laurentiu Reghecampf la Dolce.

"Eu fac parte din alta categorie de curve, cele destepte in fotbal. Daca imi dau drumul la gura... Eu nu sunt vreun popandau cu care s-a intalnit ea pana acum. Eu sunt curva batrana in fotbal, desteapta si foarte periculoasa! In schimb, ea...", a declarat seful LPF

Bulgaria va scăpa de MCV. Comisia Europeană: ”Progresele înregistrate, suficiente”
BRAT