Mihai Stoica FCSB Valentin Cretu Superliga

"Îi vin niște idei... te rog eu frumos, las-o așa!". MM Stoica a dezvăluit ce jucător de la FCSB care are interzis la interviuri

Valentin Crețu a fost protagonistul unei situații controversate în meciul cu FCU Craiova, câștigat de FCSB, scor 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 08:31
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 08:38

Singurul gol al meciului a fost înscris de Claudiu Keșeru, din penalty, după o lovitură de pedeapsă obținută de Valentin Crețu, în urma unui contact cu Diallo.

La finalul meciului, jucătorul FCSB-ului a vorbit despre victoria obținută, dar și despre penalty-ul decisiv pe care l-a scos, recunoscând că a fost mai "șmecher" în încercarea de a scoate maximum din faza respectivă. 

"Am fost puțin mai șmecher, i-am luat fața, el a venit puțin agresiv, am simțit că m-a atins la genunchi. Trebuie să fii puțin șmecher și să obții ce trebuie. 

Așa se câștigă campionatele, și cu meciuri din astea, mai slabe, și când joci prost, trebuie să câștigi. Ușor ușor, am legat două victorii și asta ne va da încredere pe viitor", a declarat Crețu la momentul respectiv

"Îi vin niște idei... te rog eu frumos, las-o așa!"

Mihai Stoica a comentat situația lui Valentin Crețu, mărturisind că s-a pus problema să nu mai vorbească la interviurile de după meciuri.

"Se pune problema ca Creţu să nu mai vorbească, pentru că lui Creţu îi vin nişte idei... Şi am avut o convenţie, te rog eu frumos nu te juca cu... Las-o aşa. Scoate penalty clar, lumea pune 'da, domne, e penalty clar, e impreudenţă', iese Creţu după meci şi spune 'am fost şmecher. I-am spus 'Creţule, m-am săturat să trebuiască să mergi să vorbeşti cu presa să te scuzi pentru ce ai spus în intervenţia anterioară'", a spus Mihai Stoica, potrivit Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!