Ladislau Boloni Mihai Stoica Nationala

Boloni, distrus de Mihai Stoica: ”Nu cred că a văzut un meci al echipei naționale!”

FRF l-a numit pe Edward Iordănescu în funcția de selecționer, iar această mutare a generat multe controverse.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 18:23
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 19:04

Acesta și-a disputat postul cu Ladislau Boloni, unul dintre cei mai experimentați antrenori români. Boloni nu a reușit să își sincronizeze părerile cu FRF, astfel că Iordănescu jr. a fost varianta aleasă de Răzvan Burleanu.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, crede că Răzvan Burleanu a făcut alegerea corectă când l-a ales pe Iordănescu în detrimentul lui Boloni. Acesta susține că cel din urmă s-a ”rupt” de fotbalul românesc în ultima perioadă.

Eu cred că Boloni nu a văzut Steaua (n.r. FCSB) - CFR! O declaraţie atât de anapoda după meciul ăsta în care Octavian Popescu a făcut un meci de pus în ramă.

După ce am văzut acum, ştiindu-l, având proaspătă şi amintirea cu Edi, cred că au făcut bine cei de la federaţie. Păi nu poţi să vii să spui, îl dai exemplu pe Defour.

Cine e Defour, să te lauzi că ai fost antrenorul lui Defour? Vorbeşti de Rădoi, descoperirea ta. Cristiano cred că... Cristiano îl promova... când te aflii într-un loc şi vezi un jucător fenomenal normal că îl promovezi la prima echipă.

Ok, a făcut rezultate extraordinare, nimeni nu contestă asta. A câştigat campionatul cu Sporting, cu Standard, dar nu cred că era cazul... astea se ştiau, nu cred că era cazul să pierzi zeci de minute ca să vorbeşti despre tine că ai avut o sută şi ceva de meciuri la naţională.

Nu cred că a vazut un meci al echipei naţionale, iar tu să spui ca nu există niciun jucător talentat la două zile după FCSB - CFR înseamnă că ai avut alte preocupări.

Cred că au ales bine cei de la federaţie. Cu toată convingerea, eu am crezut că Boloni e Boloni, mai vechi, ăla de atunci, nu ăsta de acum, care nu înţeleg... şi în momentul în care tu vii şi vorbeşti de recompense, zici că eşti într-un Western.

În loc de salariu spui recompensă. În loc de slăbiciune spui febleţe. Eu din ce am văzut... că mai ştim şi noi ceva limbi străine, pare că traduce.

De aia vorbeşte cu greutate, pare că gândeşte în altă limbă. Aşa mi se pare. Nu o zic ca o ironie, pur şi simplu îl văd cu delay foarte mare”, a declarat Mihai Stoica, pentru Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!